Bedrijven in Prinsenhof

Wil je weten welke bedrijven er in Prinsenhof zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Prinsenhof.

Filter

Maandag 26 september 2022

CuB Consultancy
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming CuB Consultancy is gevestigd op Gv Juliana v Stolbergln 402 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Guleed zorg
Opgericht in September 2022

De onderneming Guleed zorg is gevestigd op Frekehof 140 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Dinsdag 13 september 2022

CustomClean B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap CustomClean B.V. is gevestigd op Gv Juliana v Stolbergln 713 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

Maandag 12 september 2022

Soof Professional Services
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Soof Professional Services is gevestigd op Graaf Janlaan 31 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Algemeen overheidsbestuur.

MHF Agency
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming MHF Agency is gevestigd op Prinses Annalaan 317 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Woensdag 31 augustus 2022

Apotheek Services Ahmed
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Apotheek Services Ahmed is gevestigd op Prins Frederiklaan 104 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

MWG Elektrotechniek
Opgericht in Juli 2022

De onderneming MWG Elektrotechniek is gevestigd op Prinses Annalaan 237 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Kamberaj
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Kamberaj is gevestigd op Prins Frederiklaan 403 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Eventcatering.

DM Cares
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming DM Cares is gevestigd op Gv Juliana v Stolbergln 669 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Julba Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Julba Holding B.V. is gevestigd op Pr Johan Willem Frisoln 84 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 25 augustus 2022

City Secured
Opgericht in Juli 2022

De onderneming City Secured is gevestigd op Pr Johan Willem Frisoln 21 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Data Insidor
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Data Insidor is gevestigd op Pr Johan Willem Frisoln 229 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Simply logisticx
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Simply logisticx is gevestigd op Prinses Annalaan 376 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen.

Mahmood Qaderi
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Mahmood Qaderi is gevestigd op Prinses Annalaan 287 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Bertilla Business Support
Opgericht in Maart 2022

De onderneming Bertilla Business Support is gevestigd op Prins Frederiklaan 288 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent