Bedrijven in Voorburg Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Voorburg Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Voorburg Noord.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Hospitality Services Sabine
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Hospitality Services Sabine is gevestigd op Van Halewijnlaan 389 te VOORBURG en is actief in de branche Eventcatering.

BarTon Design
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming BarTon Design is gevestigd op Van de Wateringelaan 280 te VOORBURG en is actief in de branche Vervaardiging van overige goederen n.e.g..

K.M.C. van Mierlo Medical B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap K.M.C. van Mierlo Medical B.V. is gevestigd op Van Montfoortstraat 7 te VOORBURG en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Dwiana Consultancy & Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Dwiana Consultancy & Services is gevestigd op Koningin Wilhelminalaan 213 te VOORBURG en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

a la Jet
Opgericht in November 2020

De onderneming a la Jet is gevestigd op Van Alphenstraat 63H te VOORBURG en is actief in de branche Reparatie en stoffering van meubels.

Steelectronics
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Steelectronics is gevestigd op Koningin Wilhelminalaan 393 te VOORBURG en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

YUEL Installatiebedrijf
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming YUEL Installatiebedrijf is gevestigd op Van Halewijnlaan 421 te VOORBURG en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

An Demand
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming An Demand is gevestigd op Van Arembergelaan 66 te VOORBURG en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Letsgoactive training groep B.V.
Opgericht in Januari 2012

De besloten vennootschap Letsgoactive training groep B.V. is gevestigd op Van Alphenstraat 60E te VOORBURG en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

JS Piccardt Brouwer Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming JS Piccardt Brouwer Consultancy is gevestigd op Koningin Wilhelminalaan 64 te VOORBURG en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Vrijdag 7 oktober 2022

Verhulst Toothworks
Opgericht in September 2022

De onderneming Verhulst Toothworks is gevestigd op Pauwstraat 15 te VOORBURG en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Nerdy Service B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Nerdy Service B.V. is gevestigd op Van Naeltwijckstraat 62 te VOORBURG en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

AHA voor Begeleiding
Opgericht in September 2022

De onderneming AHA voor Begeleiding is gevestigd op Koningin Wilhelminalaan 308C te VOORBURG en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Nerdy Enterprise B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Nerdy Enterprise B.V. is gevestigd op Van Naeltwijckstraat 62 te VOORBURG en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Allround Coaching
Opgericht in September 2022

De onderneming Allround Coaching is gevestigd op Van Barbansonstraat 29 te VOORBURG en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent