Bedrijven in Lingewaard

Wil je weten welke bedrijven er in Lingewaard zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Lingewaard.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

VAST Automotive B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap VAST Automotive B.V. is gevestigd op Henri Dunantstraat 3 te Gendt en is actief in de branche Detailhandel in en reparatie van motorfietsen en onderdelen daarvan.

BTS - handelsonderneming
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma BTS - handelsonderneming is gevestigd op Bredestraat 81 te Huissen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Begonia Wanden Systems B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Begonia Wanden Systems B.V. is gevestigd op Fresialaan 1 te Huissen en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Tim van Aalten Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Tim van Aalten Beheer B.V. is gevestigd op Pilgrimstraat 21 te Huissen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Thomas Steen Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Thomas Steen Beheer B.V. is gevestigd op Kardinaal de Jongstraat 5 te Angeren en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Stichting Administratiekantoor Bepaco
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Bepaco is gevestigd op De Houtakker 36 te Bemmel en is actief in de branche Financiële holdings.

Flora's Hof B.V.
Opgericht in Mei 2010

De besloten vennootschap Flora's Hof B.V. is gevestigd op Baalsestraat 6 te HAALDEREN en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

SaVita B.V.
Opgericht in Februari 2015

De besloten vennootschap SaVita B.V. is gevestigd op Kapiteinstraat 10 te Huissen en is actief in de branche Handel in advertentieruimte en -tijd.

Landgoed Baal B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Landgoed Baal B.V. is gevestigd op Baalsestraat 6 te HAALDEREN en is actief in de branche Financiële holdings.

Nijenhuis Taxaties
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Nijenhuis Taxaties is gevestigd op Gildestraat 41 te Gendt en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

ILONA UNIEK ZORG
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming ILONA UNIEK ZORG is gevestigd op Bernhardstraat 30 te Huissen en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Stichting Hussiae Stultorum
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Hussiae Stultorum is gevestigd op Zandsevoetpad 18 te Huissen en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Bepaco B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Bepaco B.V. is gevestigd op De Houtakker 36 te Bemmel en is actief in de branche Financiële holdings.

KHN Psychiatrie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming KHN Psychiatrie is gevestigd op Leidijk 18 te Bemmel en is actief in de branche Praktijken van psychiaters en dagbehandelcentra voor geestelijke gezondheids- en verslavingszorg.

Stichting TOP Dagbesteding
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting TOP Dagbesteding is gevestigd op Ressensestraat 5a te Bemmel en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent