Bedrijven in Bemmel

Wil je weten welke bedrijven er in Bemmel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bemmel.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Hondencoach Isa
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Hondencoach Isa is gevestigd op Hofwijk 16 te Bemmel en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Ronnie's Service
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Ronnie's Service is gevestigd op Nieuwe Pas 4 te DOORNENBURG en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

J & J Nautical Projects Beheer 2 B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap J & J Nautical Projects Beheer 2 B.V. is gevestigd op De Houtakker 51 te Bemmel en is actief in de branche Financiële holdings.

Opti-Vita
Opgericht in April 2023

De onderneming Opti-Vita is gevestigd op Saturnushof 9 te Bemmel en is actief in de branche Colportage.

KJ Advies en Dienstverlening
Opgericht in Mei 2023

De onderneming KJ Advies en Dienstverlening is gevestigd op Nije Wei 72 te Angeren en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Greenspec B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Greenspec B.V. is gevestigd op De Houtakker 51 te Bemmel en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

BC Totaaltechniek B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap BC Totaaltechniek B.V. is gevestigd op Hoplaan 16 te Bemmel en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

De Beijer Holding B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap De Beijer Holding B.V. is gevestigd op Hoplaan 16 te Bemmel en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 23 mei 2023

Sander van Meerendonk
Opgericht in April 2023

De onderneming Sander van Meerendonk is gevestigd op Deken Dr Mulderstraat 9c te Bemmel en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

Frank Pisters Consultancy
Opgericht in April 2023

De onderneming Frank Pisters Consultancy is gevestigd op Saturnushof 1 te Bemmel en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Frank24
Opgericht in April 2023

De onderneming Frank24 is gevestigd op Molenkamp 28 te Bemmel en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

De Lingehoeve
Opgericht in April 2023

De onderneming De Lingehoeve is gevestigd op Rijndijk 29 te DOORNENBURG en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

Rodedraadentertainment
Opgericht in April 2023

De onderneming Rodedraadentertainment is gevestigd op Franciscusstraat 20 te Bemmel en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Renee Ruimt
Opgericht in April 2023

De onderneming Renee Ruimt is gevestigd op Bouwhof 32 te Bemmel en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Grashoff Woondiensten
Opgericht in April 2023

De onderneming Grashoff Woondiensten is gevestigd op Leutsestraat 26 te ANGEREN en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent