Bedrijven in Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

T. Rietveld Participatie B.V.
Opgericht in November 1984

De besloten vennootschap T. Rietveld Participatie B.V. is gevestigd op Burgemeester Vogelstraat 32 te Zevenbergen.

Elyn drogisterij & Mooi parfumerie B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Elyn drogisterij & Mooi parfumerie B.V. is gevestigd op Molenstraat 40 te Zevenbergen en is actief in de branche Winkels in drogisterij-artikelen.

Lorenzo en Chantal V.O.F.
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma Lorenzo en Chantal V.O.F. is gevestigd op Molenstraat 20a te Zevenbergen en is actief in de branche Winkels in wild en gevogelte.

Donderdag 10 november 2022

YourFellow Stenen B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap YourFellow Stenen B.V. is gevestigd op Noordhaven 84 te Zevenbergen en is actief in de branche Financiƫle holdings.

YourFellow In Between B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap YourFellow In Between B.V. is gevestigd op Noordhaven 84 te Zevenbergen en is actief in de branche Financiƫle holdings.

ALTIN Solutions
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming ALTIN Solutions is gevestigd op Lage Wipstraat 24 te Zevenbergen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Bakker Loon, Grond en Mechanisatiebedrijf B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Bakker Loon, Grond en Mechanisatiebedrijf B.V. is gevestigd op Noordhaven 32 te Zevenbergen en is actief in de branche Grondverzet.

Klus en Onderhoud Huijs
Opgericht in September 2022

De onderneming Klus en Onderhoud Huijs is gevestigd op Langenoordstraat 43 te Zevenbergen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maandag 26 september 2022

Fate Herrijs
Opgericht in September 2022

De onderneming Fate Herrijs is gevestigd op Prins Hendrikstraat 30 te Zevenbergen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Ties van Boxel
Opgericht in September 2022

De onderneming Ties van Boxel is gevestigd op Kerkhofweg 19a te Zevenbergen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Melvin Buch Dienstverlening
Opgericht in September 2022

De onderneming Melvin Buch Dienstverlening is gevestigd op Kerkhofweg 6 te Zevenbergen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Lastez
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Lastez is gevestigd op Haveneind 19 te Zevenbergen en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Woensdag 31 augustus 2022

CIDR.
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming CIDR. is gevestigd op Burg Vranckenstraat 3 te Zevenbergen en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Donderdag 25 augustus 2022

Youk Tak
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Youk Tak is gevestigd op Julianaplantsoen 12 te Zevenbergen en is actief in de branche Winkels in tabaksproducten.

Donderdag 4 augustus 2022

Rietveld Creativity in Business
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Rietveld Creativity in Business is gevestigd op Burgemeester Vogelstraat 32 te Zevenbergen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent