Bedrijven in Moerdijk

Wil je weten welke bedrijven er in Moerdijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Moerdijk.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Raveleef Events
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma Raveleef Events is gevestigd op Twintighoven 29 te Zevenbergen en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Moondays
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Moondays is gevestigd op Driehoefijzersstraat 41 te Zevenbergschen Hoek en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

SJORS Bouw & Techniek
Opgericht in Maart 2023

De onderneming SJORS Bouw & Techniek is gevestigd op Molenstraat 7 te Klundert en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Sahin Advies
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Sahin Advies is gevestigd op Visserswiel 1 te Zevenbergen en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

M&M Car Store B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap M&M Car Store B.V. is gevestigd op Houtsnipweg 7 te Klundert en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Jurgen Handel en Reparaties
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Jurgen Handel en Reparaties is gevestigd op Kerkring 13 te Klundert en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Beije Mediation & Advies
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Beije Mediation & Advies is gevestigd op Waterwilg 12 te Zevenbergen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Kind Zijn
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Kind Zijn is gevestigd op Oosterstraat 35 te Klundert en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Inside Power Training & Coaching
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Inside Power Training & Coaching is gevestigd op Kerkring 17 te Fijnaart en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Mariska's Dierverzorging
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Mariska's Dierverzorging is gevestigd op Prins Bernhardplein 3 te WILLEMSTAD en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

MiLo Secondhand
Opgericht in Februari 2023

De onderneming MiLo Secondhand is gevestigd op Hazelaarstraat 24 te Fijnaart en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

GezelSas
Opgericht in Maart 2023

De onderneming GezelSas is gevestigd op Maansteen 20 te Zevenbergen en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

24 Clothing B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap 24 Clothing B.V. is gevestigd op Kreekdijk 1a te Standdaarbuiten en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

J. Matthee Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap J. Matthee Holding B.V. is gevestigd op Sprookjeshof 6 te Fijnaart en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Eef Beleeft
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Eef Beleeft is gevestigd op Galgenweg 23 te Zevenbergen en is actief in de branche Eventcatering.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent