Bedrijven in Laagraven

Wil je weten welke bedrijven er in Laagraven zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Laagraven.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

IsShA Allround
Opgericht in Mei 2024

De onderneming IsShA Allround is gevestigd op Laagraven 3 te Nieuwegein en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Dinsdag 11 juni 2024

VolkerWessels Archiefterrein B.V.
Opgericht in Oktober 2008

De besloten vennootschap VolkerWessels Archiefterrein B.V. is gevestigd op Ringwade 4 te Nieuwegein.

R2 Sales B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap R2 Sales B.V. is gevestigd op De Liesbosch 18 te Nieuwegein en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

koopjefatbike.nl
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming koopjefatbike.nl is gevestigd op Laagraven 3 te Nieuwegein en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 24 april 2024

Lumineux B.V.
Opgericht in Juli 2007

De besloten vennootschap Lumineux B.V. is gevestigd op Ravenswade 220 te Nieuwegein en is actief in de branche Verhuur van kleding en huishoudelijke artikelen.

TMC bemiddeling B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap TMC bemiddeling B.V. is gevestigd op De Liesbosch 22 te Nieuwegein en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

RGG Trade Services B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap RGG Trade Services B.V. is gevestigd op Ringwade 71 te Nieuwegein en is actief in de branche Financiële holdings.

Lumineux Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Lumineux Holding B.V. is gevestigd op Ravenswade 220 te Nieuwegein en is actief in de branche Financiële holdings.

Protema
Opgericht in April 2024

De onderneming Protema is gevestigd op Vrijewade 40-158 te Nieuwegein en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

HUB recruitment
Opgericht in April 2024

De onderneming HUB recruitment is gevestigd op Overeindseweg 34A te Nieuwegein en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

KZK Hospital Investment B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap KZK Hospital Investment B.V. is gevestigd op Ringwade 71 te Nieuwegein en is actief in de branche Financiële holdings.

TNG B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap TNG B.V. is gevestigd op De Liesbosch 22 te Nieuwegein en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Beheervereniging gemeenschappelijk binnengebied Parkwonen II te Gouda
Opgericht in Maart 2024

De vereniging Beheervereniging gemeenschappelijk binnengebied Parkwonen II te Gouda is gevestigd op Ringwade 4 te Nieuwegein en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

El Pescado Seafood Trade B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap El Pescado Seafood Trade B.V. is gevestigd op Laagraven 39 te Nieuwegein en is actief in de branche Groothandel in vis, schaal- en weekdieren.

El Pescado Seafood Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap El Pescado Seafood Holding B.V. is gevestigd op Laagraven 39 te Nieuwegein en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement