Bedrijven in Nieuwegein

Wil je weten welke bedrijven er in Nieuwegein zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nieuwegein.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Taxi zewa
Opgericht in December 2022

De onderneming Taxi zewa is gevestigd op Braamgaarde 33 te Nieuwegein en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Kees'winkelprojecten
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kees'winkelprojecten is gevestigd op Govert Flinckhage 21 te Nieuwegein en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Zahed Services
Opgericht in December 2022

De onderneming Zahed Services is gevestigd op Marconibaan 7-27 te Nieuwegein en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

Zalensi
Opgericht in December 2022

De onderneming Zalensi is gevestigd op Condor 46 te Nieuwegein en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Studio Incredible
Opgericht in December 2022

De onderneming Studio Incredible is gevestigd op Lekboulevard 21 te Nieuwegein en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

AMC Logistiek V.O.F.
Opgericht in December 2022

De vennootschap onder firma AMC Logistiek V.O.F. is gevestigd op Graaf Anselmdek 42 te Nieuwegein en is actief in de branche Koeriers.

Bas Voeding en Fitness
Opgericht in November 2022

De onderneming Bas Voeding en Fitness is gevestigd op Schakelstede 92 te Nieuwegein en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

yourdailyneeds
Opgericht in December 2022

De onderneming yourdailyneeds is gevestigd op Nypelsplantsoen 240 te Nieuwegein en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

JJC Sales
Opgericht in November 2022

De onderneming JJC Sales is gevestigd op Laagraven 3-8528 te Nieuwegein en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Wikos Beheer B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Wikos Beheer B.V. is gevestigd op Edisonbaan 16-2 te Nieuwegein en is actief in de branche Financiƫle holdings.

designed4you NL
Opgericht in December 2022

De onderneming designed4you NL is gevestigd op Bakenmonde 1-11 te Nieuwegein en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Mitano design
Opgericht in November 2022

De onderneming Mitano design is gevestigd op Hoornseschans 68 te Nieuwegein en is actief in de branche Reparatie en stoffering van meubels.

Spits Zorg
Opgericht in December 2022

De onderneming Spits Zorg is gevestigd op Wierselaan 153 te Nieuwegein en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

FNB B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap FNB B.V. is gevestigd op Laagraven 2 te Nieuwegein en is actief in de branche Groothandel in groenten en fruit.

Just Care Nieuwegein
Opgericht in December 2022

De onderneming Just Care Nieuwegein is gevestigd op Plettenburg 3 te Nieuwegein en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent