Bedrijven in Nieuwegein

Wil je weten welke bedrijven er in Nieuwegein zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nieuwegein.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

VTS Verveer Technical Services
Opgericht in Mei 2024

De onderneming VTS Verveer Technical Services is gevestigd op Meentwal 192 te Nieuwegein en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

BallachiServices
Opgericht in April 2024

De onderneming BallachiServices is gevestigd op Sluyterslaan 117 te Nieuwegein en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

IsShA Allround
Opgericht in Mei 2024

De onderneming IsShA Allround is gevestigd op Laagraven 3 te Nieuwegein en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

SBA Beveiliging Materieel B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap SBA Beveiliging Materieel B.V. is gevestigd op Betuwehaven 15 te Nieuwegein en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

G.J.N. ten Bruggencate Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap G.J.N. ten Bruggencate Holding B.V. is gevestigd op Braamgaarde 41 te Nieuwegein en is actief in de branche Financiële holdings.

The Vintage Diaries B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap The Vintage Diaries B.V. is gevestigd op Nevelgaarde 8 te Nieuwegein en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

LIVREA B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap LIVREA B.V. is gevestigd op Gravin Adalaan 2 te Nieuwegein en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

SBA Beveiliging Gorinchem B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap SBA Beveiliging Gorinchem B.V. is gevestigd op Betuwehaven 15 te Nieuwegein en is actief in de branche Groothandel in meet- en regelapparaten.

A.Ghevondian Haarmode
Opgericht in Juni 2024

De onderneming A.Ghevondian Haarmode is gevestigd op Diligencedrift 22 te Nieuwegein en is actief in de branche Haarverzorging.

Mbareg
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Mbareg is gevestigd op Sperenburg 5 te Nieuwegein en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Versluis Zorg en Pedagogische ondersteuning
Opgericht in April 2024

De onderneming Versluis Zorg en Pedagogische ondersteuning is gevestigd op Hof van Vronestein 13 te Nieuwegein en is actief in de branche Thuiszorg.

De Leeuw
Opgericht in April 2024

De onderneming De Leeuw is gevestigd op Mondriaanlaan 3 te Nieuwegein en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Willem den Hartog organisatieontwikkeling en (interim)bestuur
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Willem den Hartog organisatieontwikkeling en (interim)bestuur is gevestigd op Balladehof 2 te Nieuwegein en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Elixir Coaching
Opgericht in April 2024

De onderneming Elixir Coaching is gevestigd op Waardijnburg 27 te Nieuwegein en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Purpose Driven Marketing
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Purpose Driven Marketing is gevestigd op Bombardonlaan 16 te Nieuwegein en is actief in de branche Public relationsbureaus.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement