Bedrijven in Ter Aar

Wil je weten welke bedrijven er in Ter Aar zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ter Aar.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Buddy Bien
Opgericht in December 2022

De onderneming Buddy Bien is gevestigd op Prinses Irenestraat 6 te Ter Aar en is actief in de branche Thuiszorg.

Verburg Advies & Management
Opgericht in December 2022

De onderneming Verburg Advies & Management is gevestigd op Prinses Amaliahof 27 te Ter Aar en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

La BBella
Opgericht in Oktober 2020

De onderneming La BBella is gevestigd op Landerij 16 te Ter Aar en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Daycare Jolien
Opgericht in December 2022

De onderneming Daycare Jolien is gevestigd op Schepenstraat 24 te Ter Aar en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

MNH Care
Opgericht in November 2022

De onderneming MNH Care is gevestigd op Bloemenstraat 15 te Ter Aar en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

DLM Bouw & Stukadoors B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap DLM Bouw & Stukadoors B.V. is gevestigd op C.J.A. Koelemanstraat 16 te Ter Aar en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Leo's Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Leo's Holding B.V. is gevestigd op C.J.A. Koelemanstraat 16 te Ter Aar en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Hans Mank Advies en Management
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Hans Mank Advies en Management is gevestigd op Walnootstraat 2 te Ter Aar en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Wcsfacilities
Opgericht in November 2022

De onderneming Wcsfacilities is gevestigd op Zeggeveen 3 te Ter Aar en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

ISLO Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2020

De besloten vennootschap ISLO Beheer B.V. is gevestigd op Aalscholverlaan 46 te Ter Aar en is actief in de branche Financiële holdings.

Sportsbar Nederland V.O.F.
Opgericht in Oktober 2020

De vennootschap onder firma Sportsbar Nederland V.O.F. is gevestigd op Vosholplein 12 te Ter Aar en is actief in de branche cafés.

DFS V.O.F.
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma DFS V.O.F. is gevestigd op Ringdijk 25 te Ter Aar en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Valentijn metselwerk
Opgericht in November 2022

De onderneming Valentijn metselwerk is gevestigd op Geerweg 32 te Ter Aar en is actief in de branche Metselen en voegen.

Buxton Recruitment B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Buxton Recruitment B.V. is gevestigd op Grofsmid 11 te Ter Aar en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

L.J. Keijzer Beheer B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap L.J. Keijzer Beheer B.V. is gevestigd op Moerasveen 2 te Ter Aar en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent