Bedrijven in Ter Aar

Wil je weten welke bedrijven er in Ter Aar zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ter Aar.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Ace-7 Production
Opgericht in April 2024

De onderneming Ace-7 Production is gevestigd op Oostkanaalkade 3 te Ter Aar en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Bella B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Bella B.V. is gevestigd op Zevenhovenseweg 10 te Ter Aar en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Target Marketing Solutions B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Target Marketing Solutions B.V. is gevestigd op Goudsmid 80 te Ter Aar en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Advantage Solutions B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Advantage Solutions B.V. is gevestigd op Goudsmid 80 te Ter Aar en is actief in de branche Public relationsbureaus.

PassieJobs
Opgericht in April 2024

De onderneming PassieJobs is gevestigd op Bloemenstraat 19 te Ter Aar en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Atelier Stepstone
Opgericht in April 2024

De onderneming Atelier Stepstone is gevestigd op Jhr K W L de Muraltstr 5 te Ter Aar en is actief in de branche Fotografie.

Deboercare
Opgericht in April 2024

De onderneming Deboercare is gevestigd op P van Schravendijkstraat 21 te Ter Aar en is actief in de branche Thuiszorg.

De Kleine Klusjes Klusser
Opgericht in April 2024

De onderneming De Kleine Klusjes Klusser is gevestigd op Van Wassenaerstraat 57 te Ter Aar en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Jordy Allround Timmerwerken
Opgericht in April 2024

De onderneming Jordy Allround Timmerwerken is gevestigd op Vosholstraat 4 te Ter Aar en is actief in de branche Bouwtimmeren.

HoogCuisine
Opgericht in April 2024

De onderneming HoogCuisine is gevestigd op Anjerstraat 45 te Ter Aar en is actief in de branche Eventcatering.

Kwekerij Van Tol - Sassen
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Kwekerij Van Tol - Sassen is gevestigd op Paradijsweg 26 te Ter Aar en is actief in de branche Teelt van overige eenjarige gewassen.

VDH Boekhouding
Opgericht in Maart 2024

De onderneming VDH Boekhouding is gevestigd op Paradijsweg 92 te Ter Aar en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

GM Ecommerce
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma GM Ecommerce is gevestigd op Hazelaarstraat 36 te Ter Aar en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Rijcoach Tom t.h.o.d.n. Van Ginkel Drive
Opgericht in April 2024

De onderneming Rijcoach Tom t.h.o.d.n. Van Ginkel Drive is gevestigd op Elzenstraat 17 te Ter Aar en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

Tycho Sports
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Tycho Sports is gevestigd op Reigerlaan 2 te Ter Aar en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement