Bedrijven in Nieuwkoop

Wil je weten welke bedrijven er in Nieuwkoop zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nieuwkoop.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Abeille Fashion
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Abeille Fashion is gevestigd op Jan Switzerpad 3 te Nieuwveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Warm Hart voor de Zorg
Opgericht in November 2022

De onderneming Warm Hart voor de Zorg is gevestigd op Roggeveldweg 34 te Nieuwveen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Bright by Maris
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bright by Maris is gevestigd op Zuideinde 151 te Nieuwkoop en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Vinnies Restobar
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Vinnies Restobar is gevestigd op Simon van Capelweg 7B te NOORDEN en is actief in de branche Restaurants.

S. Antonisse Stukadoor
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming S. Antonisse Stukadoor is gevestigd op In de Maalderij 1 te Woerdense Verlaat en is actief in de branche stukadoors.

Paiky
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Paiky is gevestigd op Teylerspark 8 te Nieuwveen en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Identification Products Nederland B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Identification Products Nederland B.V. is gevestigd op Hoefsmid 3 te Ter Aar en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

knippen bij Madelief Verboom
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming knippen bij Madelief Verboom is gevestigd op Woudsedijk 6 te Ter Aar en is actief in de branche Haarverzorging.

Piece Of Baking
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Piece Of Baking is gevestigd op De Geitenkamp 19 te Nieuwkoop en is actief in de branche Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk.

Youb's Diensten
Opgericht in September 2020

De onderneming Youb's Diensten is gevestigd op Waterleliestraat 39 te Nieuwkoop en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

B van Leeuwen Agrarische Dienstverlening
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming B van Leeuwen Agrarische Dienstverlening is gevestigd op Korteraarseweg 34 te Ter Aar en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Bosman Metaalservice
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bosman Metaalservice is gevestigd op Voltstraat 41 te Nieuwveen en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

TechSpaze
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming TechSpaze is gevestigd op Morreesstraat 10 te Ter Aar en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Tomasz Timmerman
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Tomasz Timmerman is gevestigd op Gerberastraat 1 te NOORDEN en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Kapsalon Noorden bij Melissa
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kapsalon Noorden bij Melissa is gevestigd op Voorweg 7B te NOORDEN en is actief in de branche Haarverzorging.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent