Bedrijven in Nieuwkoop

Wil je weten welke bedrijven er in Nieuwkoop zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nieuwkoop.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

DeWe Business Support
Opgericht in Juni 2024

De onderneming DeWe Business Support is gevestigd op Achterweg 4C te Nieuwkoop en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

Praktijk Froukelien
Opgericht in April 2024

De onderneming Praktijk Froukelien is gevestigd op Clausplein 14 te Nieuwkoop en is actief in de branche Verhuur van kleding en huishoudelijke artikelen.

RM Zorgprofessionals B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap RM Zorgprofessionals B.V. is gevestigd op Smidskade 14G te Ter Aar en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

RM Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap RM Holding B.V. is gevestigd op Smidskade 14G te Ter Aar en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

MVS Beheer B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap MVS Beheer B.V. is gevestigd op Nieuwveens Jaagpad 4 te Nieuwveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

CJJVN B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap CJJVN B.V. is gevestigd op Simon van Capelweg 7A te NOORDEN en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Connectxd events
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Connectxd events is gevestigd op Geerweg 53 te Ter Aar en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Vip Roses B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Vip Roses B.V. is gevestigd op Molenkade 3 te Nieuwveen en is actief in de branche Teelt van overige eenjarige gewassen.

V.O.F. van Koert
Opgericht in Juli 2024

De vennootschap onder firma V.O.F. van Koert is gevestigd op Simon van Capelweg 127 te NOORDEN en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

MFJ Cleaning
Opgericht in Mei 2024

De onderneming MFJ Cleaning is gevestigd op Kastanjelaan 34 te Nieuwkoop en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

AgaBouw Klussenbedrijf
Opgericht in Mei 2024

De onderneming AgaBouw Klussenbedrijf is gevestigd op Heemraadsingel 39 te Ter Aar en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Mafra Bouw
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Mafra Bouw is gevestigd op Plantsoen 3 te Zevenhoven en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 11 juni 2024

Cloudmeesters
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Cloudmeesters is gevestigd op Sportlaan 13 te Ter Aar en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Fourota
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Fourota is gevestigd op Zwaluwstaart 6 te Nieuwkoop en is actief in de branche Winkels in lederwaren en reisartikelen.

BLINK Bike
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma BLINK Bike is gevestigd op Noordse Dorpsweg 29 te NOORDEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement