Bedrijven in Stadscentrum

Wil je weten welke bedrijven er in Stadscentrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Stadscentrum.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Loeki Westerlaken
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Loeki Westerlaken is gevestigd op Eilbrachtstraat 4 te Nijmegen en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

O.R
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming O.R is gevestigd op Stieltjesstraat 2V 7 te Nijmegen en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Van Riel Horeca
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Van Riel Horeca is gevestigd op Gruitberg 25 te Nijmegen en is actief in de branche cafés.

DJ TOMPA
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming DJ TOMPA is gevestigd op Oranjesingel 40 te Nijmegen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

charfraza
Opgericht in September 2022

De onderneming charfraza is gevestigd op Ziekerstraat 41 te Nijmegen en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Kamil Klust
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kamil Klust is gevestigd op van Broeckhuysenstraat 19A te Nijmegen en is actief in de branche Bouwtimmeren.

KRP-Flex Beheer Tiel B.V.
Opgericht in Oktober 2006

De besloten vennootschap KRP-Flex Beheer Tiel B.V. is gevestigd op Prins Bernhardstraat 1 te Nijmegen.

Kaiservermittlungsagentur
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kaiservermittlungsagentur is gevestigd op Achter de Bank 15 te Nijmegen en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Oude Boom B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Oude Boom B.V. is gevestigd op Bloemerstraat 104 te Nijmegen en is actief in de branche Financiële holdings.

ChukkieWorks
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming ChukkieWorks is gevestigd op Bloemerstraat 67 te Nijmegen en is actief in de branche Pakken, sorteren e.d. in loon.

Dokter IMS
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Dokter IMS is gevestigd op Raadhuisstraat 18 te Nijmegen en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Lenzo-work
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Lenzo-work is gevestigd op Doddendaal 208 te Nijmegen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Qster Productions
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Qster Productions is gevestigd op Stieltjesstraat 101 te Nijmegen en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Dames Roei Genootschap Thesmophoria
Opgericht in November 2020

De vereniging Dames Roei Genootschap Thesmophoria is gevestigd op Kronenburgergas 9 te Nijmegen en is actief in de branche Roei-, kano-, zeil- en surfsport e.d..

A&D Steigerbouw B.V.
Opgericht in Mei 2019

De besloten vennootschap A&D Steigerbouw B.V. is gevestigd op St. Canisiussingel 19F te Nijmegen.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent