Bedrijven in Nijmegen

Wil je weten welke bedrijven er in Nijmegen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nijmegen.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Max Dynamics B.V.
Opgericht in November 2020

De besloten vennootschap Max Dynamics B.V. is gevestigd op Rafaelstraat 12 te Lent en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Malas B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Malas B.V. is gevestigd op Trompetstraat 61 te Nijmegen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Schakelear
Opgericht in Maart 2023

De vennootschap onder firma Schakelear is gevestigd op Fluweelboomstraat 27 te Lent en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Data Changes B.V.
Opgericht in Februari 2020

De besloten vennootschap Data Changes B.V. is gevestigd op Sperwerstraat 121 te Nijmegen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

HAR taxi
Opgericht in Maart 2023

De onderneming HAR taxi is gevestigd op Meijhorst 3429 te Nijmegen en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Vequecare
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Vequecare is gevestigd op de Gildekamp 3035 te Nijmegen en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Eethuis Brilliant
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Eethuis Brilliant is gevestigd op Sonatestraat 31 te Nijmegen en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

transporthulpje
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma transporthulpje is gevestigd op de Gildekamp 1142 te Nijmegen en is actief in de branche Verhuisvervoer.

Loo Interim Sales Management
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Loo Interim Sales Management is gevestigd op Postweg 207 te Nijmegen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Beemanaged B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Beemanaged B.V. is gevestigd op Groenestraat 294 te Nijmegen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Huisarts CoeberghvdB
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Huisarts CoeberghvdB is gevestigd op Pastoor Zegersstraat 46 te Nijmegen en is actief in de branche huisartsen.

Celia Omoyem
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Celia Omoyem is gevestigd op Molenstraat 99B te Nijmegen en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Keramiekwout
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Keramiekwout is gevestigd op Gelderselaan 72 te Nijmegen en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

KRS Trading B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap KRS Trading B.V. is gevestigd op Bisschop Hamerstraat 2 te Nijmegen en is actief in de branche Gespecialiseerde groothandel in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

Van Empel Techniek
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Van Empel Techniek is gevestigd op Weezenhof 6572 te Nijmegen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent