Bedrijven in Heseveld

Wil je weten welke bedrijven er in Heseveld zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Heseveld.

Filter

Maandag 26 september 2022

TIMO PASA VISUALS
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming TIMO PASA VISUALS is gevestigd op Dennenstraat 10 te Nijmegen en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

N.B.C. van der Loeff
Opgericht in September 2022

De vereniging N.B.C. van der Loeff is gevestigd op van Batenborchstraat 27 te Nijmegen en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

AfroKraft
Opgericht in September 2022

De onderneming AfroKraft is gevestigd op Mahoniastraat 7 te Nijmegen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Van Gorp Hospitality
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Van Gorp Hospitality is gevestigd op Molenweg 207 te Nijmegen en is actief in de branche Eventcatering.

Dinsdag 13 september 2022

fnan-montage.nl
Opgericht in September 2022

De onderneming fnan-montage.nl is gevestigd op Oude Graafseweg 301A te Nijmegen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Nuchuky Resources
Opgericht in September 2022

De onderneming Nuchuky Resources is gevestigd op Wijnbesstraat 25 te Nijmegen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Woensdag 31 augustus 2022

Indoor Green Lighting
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Indoor Green Lighting is gevestigd op Hatertseveldweg 344 te Nijmegen en is actief in de branche Groothandel in verlichtingsartikelen.

DentR
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming DentR is gevestigd op Sneeuwbalstraat 97 te Nijmegen en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Donderdag 25 augustus 2022

P. Sommerdijk - Services
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming P. Sommerdijk - Services is gevestigd op Graafseweg 405 te Nijmegen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Be Positive Events
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Be Positive Events is gevestigd op Oude Graafseweg 227 te Nijmegen en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

JBCD
Opgericht in Juli 2022

De onderneming JBCD is gevestigd op Dennenstraat 12C te Nijmegen en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Maatschap VIT Osteopathie
Opgericht in Juli 2022

De maatschap Maatschap VIT Osteopathie is gevestigd op Zonstraat 51 te Nijmegen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

SEC/Sylvia for Education and Coaching
Opgericht in Juli 2022

De onderneming SEC/Sylvia for Education and Coaching is gevestigd op Hatertseveldweg 284B te Nijmegen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Akrim transport
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Akrim transport is gevestigd op Kaaplandstraat 30 te Nijmegen en is actief in de branche Koeriers.

Donderdag 4 augustus 2022

Sanchez Zorg
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Sanchez Zorg is gevestigd op Oude Graafseweg 233 te Nijmegen en is actief in de branche Thuiszorg.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent