Bedrijven in Nijmegen-Oost

Wil je weten welke bedrijven er in Nijmegen-Oost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nijmegen-Oost.

In Nijmegen-Oost zoek ik een:

  Vrijdag 23 oktober 2020

  Coöperatie Sociaal Team Nijmegen U.A.
  Opgericht in september 2020

  De onderneming Coöperatie Sociaal Team Nijmegen U.A. is gevestigd op Panovenlaan 1 te Nijmegen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Groenewoud > 6525DZ
  Samurai Bros
  Opgericht in oktober 2020

  De vennootschap onder firma Samurai Bros is gevestigd op Grevinckstraat 3 te Nijmegen en is actief in de branche Winkels in dranken.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Groenewoud > 6525CG
  Beauty Sunshine
  Opgericht in oktober 2020

  De onderneming Beauty Sunshine is gevestigd op van Heutszstraat 73 te Nijmegen en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Altrade > 6521CV
  Prayag meditatieopleidingen
  Opgericht in oktober 2020

  De vennootschap onder firma Prayag meditatieopleidingen is gevestigd op Molenveldlaan 266 te Nijmegen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Hengstdal > 6523RR
  Rommens klantenservice
  Opgericht in oktober 2020

  De onderneming Rommens klantenservice is gevestigd op van Beethovenstraat 67 te Nijmegen en is actief in de branche Callcenters.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Altrade > 6521EL
  Stichting POPOP
  Opgericht in september 2020

  De stichting Stichting POPOP is gevestigd op Mozartstraat 10 te Nijmegen en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Altrade > 6521GC
  Guyot Advocaten B.V.
  Opgericht in juli 2012

  De besloten vennootschap Guyot Advocaten B.V. is gevestigd op Guyotstraat 2 te Nijmegen en is actief in de branche Advocatenkantoren.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Altrade > 6524AV
  S.V.M. Stevens Holding B.V.
  Opgericht in september 2020

  De besloten vennootschap S.V.M. Stevens Holding B.V. is gevestigd op Groenewoudseweg 303 te Nijmegen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Groenewoud > 6524TX
  Vereniging van eigenaars Koolemans Beynenstraat 90-92 te Nijmegen
  Opgericht in juli 2006

  De vereniging Vereniging van eigenaars Koolemans Beynenstraat 90-92 te Nijmegen is gevestigd op Koolemans Beynenstraat 90 te Nijmegen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Hengstdal > 6521EX
  Droppy B.V.
  Opgericht in september 2020

  De besloten vennootschap Droppy B.V. is gevestigd op Burghardt vd Berghstraat 84 te Nijmegen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Bottendaal > 6512DP
  Guido Buitinck Holding B.V.
  Opgericht in september 2020

  De besloten vennootschap Guido Buitinck Holding B.V. is gevestigd op Burghardt vd Berghstraat 84 te Nijmegen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Bottendaal > 6512DP
  vof Wonderland
  Opgericht in september 2020

  De vennootschap onder firma vof Wonderland is gevestigd op Tooropstraat 76 te Nijmegen en is actief in de branche Gespecialiseerde winkels in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Altrade > 6521NS
  Klussenbedrijf Achterberg
  Opgericht in september 2020

  De onderneming Klussenbedrijf Achterberg is gevestigd op Pontanusstraat 22 te Nijmegen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Galgenveld > 6524HG
  Ergotherapie & Orthopedagogiek Yellow
  Opgericht in oktober 2020

  De onderneming Ergotherapie & Orthopedagogiek Yellow is gevestigd op Jozef Israelsstraat 70 te Nijmegen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Altrade > 6521MZ
  Tandarts D.J.F. Peters
  Opgericht in september 2020

  De onderneming Tandarts D.J.F. Peters is gevestigd op van Trieststraat 1 te Nijmegen en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

  Nijmegen > Nijmegen-Oost > Bottendaal > 6512CW

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement