Bedrijven in Nijmegen-Oud-West

Wil je weten welke bedrijven er in Nijmegen-Oud-West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nijmegen-Oud-West.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

KTert waarnemingen
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming KTert waarnemingen is gevestigd op Kwartelstraat 3 te Nijmegen en is actief in de branche huisartsen.

Landproef
Opgericht in November 2022

De onderneming Landproef is gevestigd op Havikstraat 18 te Nijmegen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

GetSikedClothing
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming GetSikedClothing is gevestigd op Wulpstraat 9 te Nijmegen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Marwan Counseling
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Marwan Counseling is gevestigd op Maasplein 24 te Nijmegen en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Kiekeboeh Land
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kiekeboeh Land is gevestigd op Sperwerstraat 60 te Nijmegen en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

B&FT
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma B&FT is gevestigd op Roerdompstraat 6 te Nijmegen en is actief in de branche Bouwtimmeren.

JVD Horeca Service
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming JVD Horeca Service is gevestigd op Voorstadslaan 201 te Nijmegen en is actief in de branche Eventcatering.

Van den Ende Psychologie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Van den Ende Psychologie is gevestigd op Ferry Portierstraat 4 te Nijmegen en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Saba K.
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Saba K. is gevestigd op Graafseweg 217 te Nijmegen en is actief in de branche Eventcatering.

Ruben Steutel Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Ruben Steutel Consultancy is gevestigd op Graspieperhof 132 te Nijmegen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

HGO Hypotheken B.V.
Opgericht in Juli 2021

De besloten vennootschap HGO Hypotheken B.V. is gevestigd op Graafseweg 151 te Nijmegen en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

Stichting Het Gelders Gedistilleerd Museum
Opgericht in September 1998

De stichting Stichting Het Gelders Gedistilleerd Museum is gevestigd op Graafseweg 122 te Nijmegen en is actief in de branche Vervaardiging van sterk alcoholische dranken door distilleren, rectificeren en mengen.

SjorCo
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming SjorCo is gevestigd op Biezendwarsstraat 26 te Nijmegen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

WD Maritiem
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma WD Maritiem is gevestigd op Waalhaven 1K te Nijmegen en is actief in de branche Binnenvaart (sleep- en duwvaart).

leukstebedankjes
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming leukstebedankjes is gevestigd op Berkelstraat 1 te Nijmegen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent