Bedrijven in Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum.

Filter

Maandag 26 september 2022

Astrid van Marion
Opgericht in September 2022

De onderneming Astrid van Marion is gevestigd op Zijlstraat 12 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

SaschaZorgt
Opgericht in September 2022

De onderneming SaschaZorgt is gevestigd op Noordeinde 81 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Thuiszorg.

NJB Cleaning
Opgericht in September 2022

De onderneming NJB Cleaning is gevestigd op Andries v Bronckhorstln 21 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overige reiniging.

Dinsdag 13 september 2022

Beauty Factory Spijkenisse
Opgericht in Februari 2020

De vennootschap onder firma Beauty Factory Spijkenisse is gevestigd op Spuistraat 12 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Zevkone Store
Opgericht in September 2022

De onderneming Zevkone Store is gevestigd op Vaartstraat 4 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Eliisadrg
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Eliisadrg is gevestigd op Noordeinde 87 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

Maandag 12 september 2022

SnkrsbyDstn
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming SnkrsbyDstn is gevestigd op Marrewijklaan 21 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

SnkrsbyRose
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming SnkrsbyRose is gevestigd op Marrewijklaan 21 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 31 augustus 2022

Bewonersraad Woonbron Delfshaven
Opgericht in Augustus 2022

De vereniging Bewonersraad Woonbron Delfshaven is gevestigd op M.A. de Ruijterstraat 37 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Leonie Office Solutions
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Leonie Office Solutions is gevestigd op Thorbeckelaan 60 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

BIDH B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap BIDH B.V. is gevestigd op Stationsstraat 2 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Ava's zorg
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Ava's zorg is gevestigd op Noordeinde 51 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Thuiszorg.

Timmer & Onderhoudsbedrijf Stijn
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Timmer & Onderhoudsbedrijf Stijn is gevestigd op Molenpad 11 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Donderdag 25 augustus 2022

Lorenzo Care4All
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Lorenzo Care4All is gevestigd op Eerste Heulbrugstraat 13 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

tivitazorgcare.nl
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming tivitazorgcare.nl is gevestigd op Troelstrapad 1 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Meer nieuws in Centrum

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent