Bedrijven in Nissewaard

Wil je weten welke bedrijven er in Nissewaard zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nissewaard.

Filter

Vannacht

MarayciaBegeleiding
Opgericht in September 2022

De onderneming MarayciaBegeleiding is gevestigd op Grote Beerstraat 56A te SPIJKENISSE en is actief in de branche Verzorgingshuizen.

Jay Productions
Opgericht in September 2022

De onderneming Jay Productions is gevestigd op Veerkade 332 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Nedmerk
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Nedmerk is gevestigd op A.M. de Jongstraat 16 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Corver Marine Dock Works
Opgericht in September 2022

De onderneming Corver Marine Dock Works is gevestigd op Hoepelmaker 56 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Laad-, los- en overslagactiviteiten niet voor zeevaart.

Jean Products e-commerce
Opgericht in September 2022

De onderneming Jean Products e-commerce is gevestigd op Duyvecamp 4 te Heenvliet en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Marine Invest Safety B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Marine Invest Safety B.V. is gevestigd op Bohrweg 54 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Delo Nails
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Delo Nails is gevestigd op Zuster Reichertstraat 17 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

SzmulNL
Opgericht in September 2022

De onderneming SzmulNL is gevestigd op Vuursteenkreek 25 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

KOSKER Tax & Legal
Opgericht in September 2022

De onderneming KOSKER Tax & Legal is gevestigd op Rivierlaan 118 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

AB Care 24/7
Opgericht in September 2022

De onderneming AB Care 24/7 is gevestigd op Oliphantspad 14 te Heenvliet en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

N. Mekern
Opgericht in September 2022

De onderneming N. Mekern is gevestigd op Ristervoorde 11 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Thuiszorg.

Umbrella Security
Opgericht in September 2022

De onderneming Umbrella Security is gevestigd op Baarsveen 324 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

ToPaS
Opgericht in September 2022

De onderneming ToPaS is gevestigd op Hongerlandsedijk 516 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Dienstverlening voor de winning van aardolie en aardgas.

Stichting Nissewijs
Opgericht in December 2006

De stichting Stichting Nissewijs is gevestigd op Kreek 125 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Basisonderwijs voor leerplichtigen.

Elite Prestige Institute
Opgericht in September 2022

De onderneming Elite Prestige Institute is gevestigd op Gruttohoek 15 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent