Bedrijven in De Elementen

Wil je weten welke bedrijven er in De Elementen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Elementen.

Filter

Maandag 26 september 2022

Lotte de Man
Opgericht in September 2022

De onderneming Lotte de Man is gevestigd op Ir. Herman de Grootweg 42B te SPIJKENISSE en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Van Dijk Inkoopadvies
Opgericht in September 2022

De onderneming Van Dijk Inkoopadvies is gevestigd op Joris van Bodegomlaan 28 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

HELooij
Opgericht in September 2022

De onderneming HELooij is gevestigd op Hongerlandsedijk 1358 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

MMisolatie
Opgericht in September 2022

De onderneming MMisolatie is gevestigd op Gerard Fonkertsingel 42 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

Maandag 12 september 2022

MIEK advies
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming MIEK advies is gevestigd op Elementenweg 8 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Donderdag 25 augustus 2022

Hauly
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Hauly is gevestigd op Willem Hogenhoeklaan 10 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

GFA Vastgoed
Opgericht in Juli 2022

De onderneming GFA Vastgoed is gevestigd op Hongerlandsedijk 848 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Donderdag 4 augustus 2022

Binnen & Buiten B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Binnen & Buiten B.V. is gevestigd op Arnout van Westenrijkln 39 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Landschapsverzorging.

L.K Pedagogisch medewerker
Opgericht in Juli 2022

De onderneming L.K Pedagogisch medewerker is gevestigd op Hongerlandsedijk 1764 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Dinsdag 12 juli 2022

TaxiSpijk
Opgericht in Juli 2022

De onderneming TaxiSpijk is gevestigd op Willem Hogenhoeklaan 70 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Watapana zorg
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Watapana zorg is gevestigd op Joris van Bodegomlaan 57 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

marlies in de zorg
Opgericht in November 2020

De onderneming marlies in de zorg is gevestigd op Willem Hogenhoeklaan 7 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Vrijdag 10 juni 2022

KAZ Dienstverlening
Opgericht in Mei 2022

De onderneming KAZ Dienstverlening is gevestigd op Marinus Groeninxplnts 1 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Thuiszorg.

Danielle Solognier
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Danielle Solognier is gevestigd op Joris van Bodegomlaan 57 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Spokewheels
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Spokewheels is gevestigd op Gerard Fonkertsingel 4 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Vervaardiging van fietsen en invalidenwagens.

Meer nieuws in De Elementen

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent