Bedrijven in Espel

Wil je weten welke bedrijven er in Espel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Espel.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

BegaafdZorgtSE
Opgericht in September 2020

De vennootschap onder firma BegaafdZorgtSE is gevestigd op Westermeerweg 47B te Espel en is actief in de branche Thuiszorg.

Faber Management, Advies & Engineering
Opgericht in April 2024

De onderneming Faber Management, Advies & Engineering is gevestigd op Noordermiddenweg 2-1 te Espel en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Woensdag 24 april 2024

Maristo Flevo Care B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Maristo Flevo Care B.V. is gevestigd op Noordermiddenweg 4-2 te Espel en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Maristo Flevo Consulting B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Maristo Flevo Consulting B.V. is gevestigd op Noordermiddenweg 4-2 te Espel en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Maristo Flevo Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Maristo Flevo Holding B.V. is gevestigd op Noordermiddenweg 4-2 te Espel en is actief in de branche Financiële holdings.

FlevoSchoonmaak
Opgericht in April 2024

De onderneming FlevoSchoonmaak is gevestigd op Westerrand 53 te Espel en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Woensdag 10 april 2024

Woolyplants
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma Woolyplants is gevestigd op Espelerringweg 9 te Espel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 18 maart 2024

PcdB Holding B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap PcdB Holding B.V. is gevestigd op Noorderrand 13 te Espel en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Langeduur B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Langeduur B.V. is gevestigd op Westermeerweg 41 te Espel en is actief in de branche Financiële holdings.

De Ridder Maritiem
Opgericht in Februari 2024

De onderneming De Ridder Maritiem is gevestigd op Ankerpad 16D te Espel en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over water.

Studio Pam Blankvoort
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Studio Pam Blankvoort is gevestigd op Weg van Ongenade 5-1 te Espel en is actief in de branche Fotografie.

Nagelsalon Christien
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Nagelsalon Christien is gevestigd op Leliestraat 20 te Espel en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Stichting RT400
Opgericht in Januari 2024

De stichting Stichting RT400 is gevestigd op Windmolenhoek 30 te Espel en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Dinsdag 23 januari 2024

Stichting Administratiekantoor M. Nijenhuis Beheer
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor M. Nijenhuis Beheer is gevestigd op Onderduikerspad 14 te Espel en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Donderdag 11 januari 2024

Langedijk Wind Mee B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Langedijk Wind Mee B.V. is gevestigd op Westermeerweg 39 te Espel en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Meer nieuws in Espel

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement