Bedrijven in Noordoostpolder

Wil je weten welke bedrijven er in Noordoostpolder zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Noordoostpolder.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Kuko Security
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Kuko Security is gevestigd op Wenmaekersstraat 6 te Emmeloord en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Marcella Seepma dienstverlening
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Marcella Seepma dienstverlening is gevestigd op Duiveland 8 te Emmeloord en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Polestar B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Polestar B.V. is gevestigd op Visarend 10 te Tollebeek en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Steelwrist B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Steelwrist B.V. is gevestigd op Dukaat 9E te Emmeloord en is actief in de branche Vervaardiging van gereedschapswerktuigen voor metaalbewerking.

Vowie B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Vowie B.V. is gevestigd op Gerberastraat 22 te Luttelgeest en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Ursa B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Ursa B.V. is gevestigd op Nieuwlandseweg 10 te Marknesse en is actief in de branche Financiële holdings.

Unctus B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Unctus B.V. is gevestigd op Nieuwlandseweg 10 te Marknesse en is actief in de branche Financiële holdings.

Fortis B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Fortis B.V. is gevestigd op Nieuwlandseweg 10 te Marknesse en is actief in de branche Financiële holdings.

Pure B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Pure B.V. is gevestigd op Nieuwlandseweg 10 te Marknesse en is actief in de branche Financiële holdings.

Lounge 83 B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Lounge 83 B.V. is gevestigd op Beursstraat 2 te Emmeloord en is actief in de branche Restaurants.

Dirkmaat Bloembollen V.O.F.
Opgericht in Januari 1999

De vennootschap onder firma Dirkmaat Bloembollen V.O.F. is gevestigd op Creilerpad 15-1 te Creil en is actief in de branche Teelt van sierplanten.

De Ruiter healing
Opgericht in Mei 2024

De onderneming De Ruiter healing is gevestigd op Breestraat 52D te Marknesse en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Kleurrijke draakjes
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Kleurrijke draakjes is gevestigd op Livingstonehage 5 te Emmeloord en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Vika Labuz
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Vika Labuz is gevestigd op Urkerweg 5 te Emmeloord en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Corn? Zijlstra eventmedewerker
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Corn? Zijlstra eventmedewerker is gevestigd op Overflakkee 51 te Emmeloord en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement