Bedrijven in Noordoostpolder

Wil je weten welke bedrijven er in Noordoostpolder zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Noordoostpolder.

Filter Filter

Dinsdag 12 september 2023

Kamp Rutten B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Kamp Rutten B.V. is gevestigd op Gemaalweg 5 te Rutten en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

Beyond sport begeleiding
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Beyond sport begeleiding is gevestigd op Struweel 26 te Tollebeek en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Geschiere Dienstverlening
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Geschiere Dienstverlening is gevestigd op Sluitgatweg 12 te Nagele en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

PB B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap PB B.V. is gevestigd op Sluitgatweg 16 te Nagele en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

Agro JEC B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Agro JEC B.V. is gevestigd op Sluitgatweg 14 te Nagele en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

SoLiva Kids
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming SoLiva Kids is gevestigd op Wies Kreukniethage 12 te Emmeloord en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

VueFan
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming VueFan is gevestigd op Schouwen 39 te Emmeloord en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

NDB Sushi
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming NDB Sushi is gevestigd op Dr. W.M. Verhaarlaan 24 te Emmeloord en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Awkinstallaties
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Awkinstallaties is gevestigd op Van Diggelenstraat 62 te Emmeloord en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Leren leven met verlies
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Leren leven met verlies is gevestigd op H.W.Winkelstraat 2 te Kraggenburg en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Wim van Diepen Consultancy
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Wim van Diepen Consultancy is gevestigd op Dotterbloem 11 te Marknesse en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Mennything Installaties
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Mennything Installaties is gevestigd op Weg van Ongenade 28 te Rutten en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Foad net
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Foad net is gevestigd op Baan 10 te Ens en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

O-JA
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming O-JA is gevestigd op Stallijnstraat 3 te Ens en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Stichting Bring Life
Opgericht in Augustus 2023

De stichting Stichting Bring Life is gevestigd op Wellerwaard 14 te Emmeloord en is actief in de branche Religieuze organisaties.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent