Bedrijven in Nagele-landelijk gebied

Wil je weten welke bedrijven er in Nagele-landelijk gebied zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nagele-landelijk gebied.

Filter Filter

Dinsdag 12 september 2023

Geschiere Dienstverlening
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Geschiere Dienstverlening is gevestigd op Sluitgatweg 12 te Nagele en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

PB B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap PB B.V. is gevestigd op Sluitgatweg 16 te Nagele en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

Agro JEC B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Agro JEC B.V. is gevestigd op Sluitgatweg 14 te Nagele en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

Donderdag 24 augustus 2023

Kliff B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Kliff B.V. is gevestigd op Palenweg 1 te Nagele en is actief in de branche Groothandel in kampeerartikelen (geen caravans).

E. de Boer Holding B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap E. de Boer Holding B.V. is gevestigd op Palenweg 1 te Nagele en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

J.P.C. de Boer Holding B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap J.P.C. de Boer Holding B.V. is gevestigd op Palenweg 1 te Nagele en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Woensdag 23 augustus 2023

Stijn Barelds Eventproductie
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Stijn Barelds Eventproductie is gevestigd op Schokkerringweg 13A te Nagele en is actief in de branche Eventcatering.

Hooyer dienstverlening
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Hooyer dienstverlening is gevestigd op Domineesweg 9 te Nagele en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Woensdag 24 mei 2023

Lief en Leaf
Opgericht in Mei 2023

De vennootschap onder firma Lief en Leaf is gevestigd op Zuidwesterringweg 13 te Nagele en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 23 mei 2023

LichuBouw
Opgericht in April 2023

De onderneming LichuBouw is gevestigd op Ramsweg 17 te Nagele en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maandag 3 april 2023

RutgersFinance B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap RutgersFinance B.V. is gevestigd op Palenweg 8 te Nagele en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Dinsdag 28 februari 2023

Stichting Douwe Douma Racing
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting Douwe Douma Racing is gevestigd op Oud Emmeloorderweg 15D te Nagele en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Dinsdag 14 februari 2023

Jippes Agro
Opgericht in April 2007

De onderneming Jippes Agro is gevestigd op Schokkerringweg 7 te Nagele en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

Donderdag 25 augustus 2022

Jacobpost Dienstverlening
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Jacobpost Dienstverlening is gevestigd op Monnikenweg 8A te Nagele en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Dinsdag 10 mei 2022

Pul elektrotechniek
Opgericht in April 2022

De onderneming Pul elektrotechniek is gevestigd op Monnikenweg 10E te Nagele en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Meer nieuws in Nagele-landelijk gebied

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent