Bedrijven in Noordwijk Aan Zee

Wil je weten welke bedrijven er in Noordwijk Aan Zee zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Noordwijk Aan Zee.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

CVDN Con Amore Musica
Opgericht in April 2024

De onderneming CVDN Con Amore Musica is gevestigd op H Roland Holststr 4 te Noordwijk en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Zani zorg
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Zani zorg is gevestigd op Quarles van Uffordstraat 9 te Noordwijk en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

MAKE !T HAPPEN ME
Opgericht in Mei 2024

De onderneming MAKE !T HAPPEN ME is gevestigd op Koningin Wilhelmina Blvd 6C te Noordwijk en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

La vita ? bella models
Opgericht in Mei 2024

De onderneming La vita ? bella models is gevestigd op Vuurtorenplein 136 te Noordwijk en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

L.A.S. Movies
Opgericht in Juni 2024

De onderneming L.A.S. Movies is gevestigd op Thijs van der Lindenstr 17 te Noordwijk en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie.

Studio Ceelen
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Studio Ceelen is gevestigd op Schilpdel 5 te Noordwijk en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

JMP Klus
Opgericht in April 2024

De onderneming JMP Klus is gevestigd op Bomstraat 17 te Noordwijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 11 juni 2024

Stichting Coepelduyn
Opgericht in Mei 2024

De stichting Stichting Coepelduyn is gevestigd op Boerhaaveweg 27 te Noordwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Loes Sleeboom - Coaching en Counselling
Opgericht in April 2024

De onderneming Loes Sleeboom - Coaching en Counselling is gevestigd op Noordzeestraat 43 te Noordwijk en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Unpredictable Clothing
Opgericht in April 2024

De onderneming Unpredictable Clothing is gevestigd op Thijs van der Lindenstr 13 te Noordwijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

LISA Projectmanagement en Advies
Opgericht in Mei 2024

De onderneming LISA Projectmanagement en Advies is gevestigd op Piet Heinstraat 29 te Noordwijk en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Inked by Bibi
Opgericht in April 2024

De onderneming Inked by Bibi is gevestigd op Pauluslaan 57 te Noordwijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Zirkzee Surf & Event Management
Opgericht in April 2024

De onderneming Zirkzee Surf & Event Management is gevestigd op Schoolstraat 75 te Noordwijk en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Van Es Everything Counts
Opgericht in April 2024

De onderneming Van Es Everything Counts is gevestigd op Huis ter Duinstraat 28 te Noordwijk en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Amanda's cleaning and organization
Opgericht in April 2024

De onderneming Amanda's cleaning and organization is gevestigd op Schoolstraat 15E te Noordwijk en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement