Bedrijven in Noordwijk

Wil je weten welke bedrijven er in Noordwijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Noordwijk.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

NvdB Freelance
Opgericht in Mei 2024

De onderneming NvdB Freelance is gevestigd op Strandplevier 55 te Noordwijk en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Fixum Huisservice B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Fixum Huisservice B.V. is gevestigd op IJmuiderstraat 46 te Noordwijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Scheer Development B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Scheer Development B.V. is gevestigd op IJmuiderstraat 46 te Noordwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

't Zuider Houkje
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma 't Zuider Houkje is gevestigd op Rederijkersplein 4 te Noordwijk en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Sterker B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Sterker B.V. is gevestigd op Lindenplein 14 te Noordwijk en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

CVDN Con Amore Musica
Opgericht in April 2024

De onderneming CVDN Con Amore Musica is gevestigd op H Roland Holststr 4 te Noordwijk en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Zani zorg
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Zani zorg is gevestigd op Quarles van Uffordstraat 9 te Noordwijk en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Nazbyrus
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Nazbyrus is gevestigd op van Panhuysstraat 102 te Noordwijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

MAKE !T HAPPEN ME
Opgericht in Mei 2024

De onderneming MAKE !T HAPPEN ME is gevestigd op Koningin Wilhelmina Blvd 6C te Noordwijk en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

La vita ? bella models
Opgericht in Mei 2024

De onderneming La vita ? bella models is gevestigd op Vuurtorenplein 136 te Noordwijk en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

L.A.S. Movies
Opgericht in Juni 2024

De onderneming L.A.S. Movies is gevestigd op Thijs van der Lindenstr 17 te Noordwijk en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie.

Studio Ceelen
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Studio Ceelen is gevestigd op Schilpdel 5 te Noordwijk en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

Mila Monfils
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Mila Monfils is gevestigd op Boekerslootlaan 11 te Noordwijk en is actief in de branche Eventcatering.

T.M.E. Wilts
Opgericht in Mei 2024

De onderneming T.M.E. Wilts is gevestigd op van Limburg Stirumstraat 6 te Noordwijk en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Infinite E-commerce
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Infinite E-commerce is gevestigd op Nieuwe Voorstraat 14 te Noordwijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement