Bedrijven in Makkinga

Wil je weten welke bedrijven er in Makkinga zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Makkinga.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

Prakken dienstverlening
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Prakken dienstverlening is gevestigd op Veneburen 2 te Makkinga en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 10 oktober 2023

Butenweg Vastgoed Beheer B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Butenweg Vastgoed Beheer B.V. is gevestigd op Hoofdweg 48 te Elsloo en is actief in de branche Financiële holdings.

Butenweg Agro B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Butenweg Agro B.V. is gevestigd op Hoofdweg 48 te Elsloo en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Butenweg Vastgoed B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Butenweg Vastgoed B.V. is gevestigd op Hoofdweg 48 te Elsloo en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

TFW Landbouw Beheer B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap TFW Landbouw Beheer B.V. is gevestigd op Butenweg 9 te Elsloo en is actief in de branche Financiële holdings.

Butenweg Invest Beheer B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Butenweg Invest Beheer B.V. is gevestigd op Hoofdweg 48 te Elsloo en is actief in de branche Financiële holdings.

TFW Landbouw B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap TFW Landbouw B.V. is gevestigd op Butenweg 9 te Elsloo en is actief in de branche Akker- en/of tuinbouw in combinatie met het fokken en houden van dieren.

Butenweg Agro Beheer B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Butenweg Agro Beheer B.V. is gevestigd op Hoofdweg 48 te Elsloo en is actief in de branche Financiële holdings.

Butenweg Invest B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Butenweg Invest B.V. is gevestigd op Hoofdweg 48 te Elsloo en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Mts. Van der Zon - de Jong
Opgericht in Februari 1993

De maatschap Mts. Van der Zon - de Jong is gevestigd op Prikkedam 6 te Makkinga en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Van Houten Advies op 't erf B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Van Houten Advies op 't erf B.V. is gevestigd op Kloosterweg 4 te ELSLOO en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Maandag 2 oktober 2023

Co?peratie Groengas Ooststellingwerf U.A.
Opgericht in September 2023

De onderneming Co?peratie Groengas Ooststellingwerf U.A. is gevestigd op Laagduurswoude 3 te Makkinga en is actief in de branche Productie van aardgas.

Donderdag 24 augustus 2023

Massagepraktijk Thea Ploegstra
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Massagepraktijk Thea Ploegstra is gevestigd op Ceresstraat 8 te Makkinga en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Wilma Plooij - Bodemleven Analyse en Herstel
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Wilma Plooij - Bodemleven Analyse en Herstel is gevestigd op Butenweg 4 te Elsloo en is actief in de branche Biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van agrarische producten en processen.

Dinsdag 25 juli 2023

Happy Cows B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Happy Cows B.V. is gevestigd op Lyclamaweg 13 te Makkinga en is actief in de branche Veterinaire dienstverlening.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent