Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Gorredijk

Wil je weten welke bedrijven er in Gorredijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Gorredijk.

In Gorredijk zoek ik een:

  Gisteren

  Block Chain Investment & Solutions B.V.
  Opgericht in april 2018

  De besloten vennootschap Block Chain Investment & Solutions B.V. is gevestigd op Prieel 21 te Gorredijk en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401ND
  Wanda Geertsma - Management & Mediation
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Wanda Geertsma - Management & Mediation is gevestigd op Parkleane 7 te Gorredijk en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401NB
  Dijkstra Holding B.V.
  Opgericht in april 2018

  De besloten vennootschap Dijkstra Holding B.V. is gevestigd op Jikke Reinbergenstrjitte 64 te Gorredijk en is actief in de branche Financiële holdings.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401NK

  Vrijdag 13 april 2018

  HPC Woudstra
  Opgericht in april 2018

  De onderneming HPC Woudstra is gevestigd op Easterein 15 te Gorredijk en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401AV
  HJ Security
  Opgericht in april 2018

  De onderneming HJ Security is gevestigd op Mouterij 78 te Gorredijk en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401WH

  Woensdag 4 april 2018

  Leijdsman Consultancy
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming Leijdsman Consultancy is gevestigd op Jikke Reinbergenstrjitte 58 te Gorredijk en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401NK

  Woensdag 7 maart 2018

  MerkVerf.nl
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming MerkVerf.nl is gevestigd op Wetterkant 15 te Gorredijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401GC
  CHM B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap CHM B.V. is gevestigd op Jikke Reinbergenstrjitte 78 te Gorredijk en is actief in de branche Financiële holdings.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401NK
  Handelsonderneming S van der Wal
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Handelsonderneming S van der Wal is gevestigd op De Volharding 30 te Gorredijk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401TG
  Tolboom Holding B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap Tolboom Holding B.V. is gevestigd op Brouwerswal 31A te Gorredijk en is actief in de branche Financiële holdings.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401DA
  Staalbouw Gorredijk B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap Staalbouw Gorredijk B.V. is gevestigd op Brouwerswal 31A te Gorredijk en is actief in de branche Vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401DA

  Maandag 19 februari 2018

  Rinskje Zorgt
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Rinskje Zorgt is gevestigd op Doalhof 126 te Gorredijk en is actief in de branche Thuiszorg.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401XN
  3buren
  Opgericht in januari 2018

  De onderneming 3buren is gevestigd op Badweg 20 te Gorredijk en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401BL

  Woensdag 10 januari 2018

  De Jong's IJs B.V.
  Opgericht in december 2017

  De besloten vennootschap De Jong's IJs B.V. is gevestigd op Skipmakker 2 te Gorredijk en is actief in de branche Vervaardiging van consumptie-ijs.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401JG
  Tweintich Fjouwer B.V.
  Opgericht in december 2017

  De besloten vennootschap Tweintich Fjouwer B.V. is gevestigd op Marktstraat 8 te Gorredijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401CR

  Zaterdag 18 november 2017

  Vlecke B.V.
  Opgericht in oktober 2017

  De besloten vennootschap Vlecke B.V. is gevestigd op Skutsje 47 te Gorredijk en is actief in de branche Financiële holdings.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401MK
  Anne-Gies Handelsonderneming B.V.
  Opgericht in oktober 2017

  De besloten vennootschap Anne-Gies Handelsonderneming B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 86 te Gorredijk en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401CC

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk