Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Opsterland

Wil je weten welke bedrijven er in Opsterland zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Opsterland.

In Opsterland zoek ik een:

  Dinsdag 10 juli 2018

  Keimpema Consultancy
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Keimpema Consultancy is gevestigd op Kerkewal 9 te Gorredijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401CG
  Hester Elsinga coaching en interim management
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Hester Elsinga coaching en interim management is gevestigd op Lytse Wyngaerden 37 te Langezwaag en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Opsterland » Langezwaag » Verspreide huizen Langezwaag » 8404BM
  De Bruine Fruitschaal
  Opgericht in juli 2018

  De vennootschap onder firma De Bruine Fruitschaal is gevestigd op Jukelburd 5 te Ureterp en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Opsterland » Ureterp » Ureterp » 9247EM
  Bouwschets
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Bouwschets is gevestigd op Tolbaas 2 te Gorredijk en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401GD
  Actyff
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Actyff is gevestigd op Boerestreek 19 te Ureterp en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Opsterland » Ureterp » Verspreide huizen Ureterp » 9247CB
  Wijtsma Visser Holding B.V.
  Opgericht in juni 2018

  De besloten vennootschap Wijtsma Visser Holding B.V. is gevestigd op Alde Dyk 64 te Terwispel en is actief in de branche Financiële holdings.

  Opsterland » Terwispel » Verspreide huizen Terwispel » 8407AG

  Vrijdag 22 juni 2018

  Trading de Vos
  Opgericht in juni 2018

  De onderneming Trading de Vos is gevestigd op Tolbaas 28 te Gorredijk en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401GD
  Maaike Strengers
  Opgericht in juni 2018

  De onderneming Maaike Strengers is gevestigd op Kerkewal 37 te Gorredijk en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401CH
  Harry's Kledingreparatie
  Opgericht in juni 2018

  De onderneming Harry's Kledingreparatie is gevestigd op Hoofdstraat 49 te Gorredijk en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401BW
  TGWS Beheer B.V.
  Opgericht in mei 2018

  De besloten vennootschap TGWS Beheer B.V. is gevestigd op Eineflecht 22 te Beetsterzwaag en is actief in de branche Financiële holdings.

  Opsterland » Beetsterzwaag » Beetsterzwaag » 9244EN
  HMJ Investments B.V.
  Opgericht in mei 2018

  De besloten vennootschap HMJ Investments B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 39 te Beetsterzwaag en is actief in de branche Financiële holdings.

  Opsterland » Beetsterzwaag » Beetsterzwaag » 9244CL
  HF Shan Holding B.V.
  Opgericht in mei 2018

  De besloten vennootschap HF Shan Holding B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 39 te Beetsterzwaag en is actief in de branche Financiële holdings.

  Opsterland » Beetsterzwaag » Beetsterzwaag » 9244CL

  Dinsdag 24 april 2018

  Keith de Vries
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Keith de Vries is gevestigd op Riperwei 88 te TIJNJE en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

  Opsterland » Langezwaag » Verspreide huizen Tijnje » 8406AL
  Block Chain Investment & Solutions B.V.
  Opgericht in april 2018

  De besloten vennootschap Block Chain Investment & Solutions B.V. is gevestigd op Prieel 21 te Gorredijk en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401ND
  Wanda Geertsma - Management & Mediation
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Wanda Geertsma - Management & Mediation is gevestigd op Parkleane 7 te Gorredijk en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401NB
  Dijkstra Holding B.V.
  Opgericht in april 2018

  De besloten vennootschap Dijkstra Holding B.V. is gevestigd op Jikke Reinbergenstrjitte 64 te Gorredijk en is actief in de branche Financiële holdings.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401NK
  Bouwbedrijf Jansma
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Bouwbedrijf Jansma is gevestigd op Foarwurk 12 te Siegerswoude en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Opsterland » Ureterp » Siegerswoude » 9248SM
  Kamminga Zonwering
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Kamminga Zonwering is gevestigd op Duerswaldmer Wei 5 te Bakkeveen en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

  Opsterland » Bakkeveen » Bakkeveen » 9243KA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Opsterland

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?