Bedrijven in Opsterland

Wil je weten welke bedrijven er in Opsterland zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Opsterland.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

Sigado B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Sigado B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 26 te Beetsterzwaag en is actief in de branche Winkels in tabaksproducten.

LuXsi
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming LuXsi is gevestigd op Boeier 1 te Gorredijk en is actief in de branche reisbureaus.

NotionPlates
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming NotionPlates is gevestigd op De Feart 127 te Ureterp en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

JvdG Dienstverlening
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming JvdG Dienstverlening is gevestigd op Skoalleane 23 te Beetsterzwaag en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Bouwadviesburo J. Sijbrandij
Opgericht in Januari 1998

De onderneming Bouwadviesburo J. Sijbrandij is gevestigd op Schoolstraat 53 te Gorredijk en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

buro ??n
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming buro ??n is gevestigd op De Bult 3 te Bakkeveen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

RDekkerPhotography
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming RDekkerPhotography is gevestigd op Kromhoek 11 te Frieschepalen en is actief in de branche Fotografie.

R. Osinga Techniek
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming R. Osinga Techniek is gevestigd op Pompebled 11 te Lippenhuizen en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

Jp Freelancing
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Jp Freelancing is gevestigd op Smidte 48 te Terwispel en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

De Boer Wijnjewoude Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap De Boer Wijnjewoude Holding B.V. is gevestigd op Tolleane 8 te Wijnjewoude en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Co?peratie Doarpsko?peraasje De Tynje U.A.
Opgericht in September 2023

De onderneming Co?peratie Doarpsko?peraasje De Tynje U.A. is gevestigd op Warrewei 23 te Tijnje en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

IlseSusan
Opgericht in Oktober 2023

De vennootschap onder firma IlseSusan is gevestigd op Alde Dyk 38 te Terwispel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Gerben de Boer Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Gerben de Boer Beheer B.V. is gevestigd op Gentiaan 15 te Wijnjewoude en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

HW verhuur
Opgericht in Oktober 2023

De vennootschap onder firma HW verhuur is gevestigd op Breewei 12 te Tijnje en is actief in de branche Verhuur van overige consumentenartikelen n.e.g..

Petra Lycklama
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Petra Lycklama is gevestigd op Hegedyk 90 te Langezwaag en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent