Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Opsterland

Wil je weten welke bedrijven er in Opsterland zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Opsterland.

In Opsterland zoek ik een:

  De Jong's IJs B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap De Jong's IJs B.V. is gevestigd op Skipmakker 2 te Gorredijk en is actief in de branche Vervaardiging van consumptie-ijs.

  8401JGOpsterlandGorredijkGorredijk
  HM Beheer B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap HM Beheer B.V. is gevestigd op It Rak 2 te Tijnje en is actief in de branche Financiële holdings.

  8406EXOpsterlandLangezwaagTijnje
  Moo Agio B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Moo Agio B.V. is gevestigd op Roekebosk 19 te Beetsterzwaag en is actief in de branche Financiële holdings.

  9244HCOpsterlandBeetsterzwaagBeetsterzwaag
  Leco-Energie B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Leco-Energie B.V. is gevestigd op Slusleane 3 te LIPPENHUIZEN en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  8408CBOpsterlandBeetsterzwaagVerspreide huizen Lippenhuizen
  Cuijck Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Cuijck Holding B.V. is gevestigd op Blauhus 29 te Bakkeveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  9243KMOpsterlandBakkeveenBakkeveen
  HTSL Beheer B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap HTSL Beheer B.V. is gevestigd op Valom 17 te Ureterp en is actief in de branche Financiële holdings.

  9247AVOpsterlandUreterpUreterp
  Tweintich Fjouwer B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Tweintich Fjouwer B.V. is gevestigd op Marktstraat 8 te Gorredijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  8401CROpsterlandGorredijkGorredijk
  Labellord B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Labellord B.V. is gevestigd op Warrewei 10A te Tijnje en is actief in de branche Vervaardiging van machines voor de productie van voedings- en genotmiddelen.

  8406ABOpsterlandLangezwaagTijnje
  Veenstra Groep B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Veenstra Groep B.V. is gevestigd op Mandewyk 1A te Bakkeveen en is actief in de branche Financiële holdings.

  9243JWOpsterlandBakkeveenVerspreide huizen Bakkeveen
  Nordeko B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Nordeko B.V. is gevestigd op De Feart 121 te Ureterp en is actief in de branche Groothandel in woningtextiel en vloerbedekking.

  9247CMOpsterlandUreterpVerspreide huizen Ureterp
  JMX Investments B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap JMX Investments B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 39 te Beetsterzwaag en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

  9244CLOpsterlandBeetsterzwaagBeetsterzwaag
  Stichting Timpaan Welzijn Twee
  november 2017

  De stichting Stichting Timpaan Welzijn Twee is gevestigd op Badweg 28 te Gorredijk en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

  8401BLOpsterlandGorredijkGorredijk
  Stichting Grasbaanteam Jacco de Jong
  november 2017

  De stichting Stichting Grasbaanteam Jacco de Jong is gevestigd op Jister 28 te Langezwaag en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

  8404GZOpsterlandLangezwaagLangezwaag
  IJsvogel Vastgoed B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap IJsvogel Vastgoed B.V. is gevestigd op Van Harinxmaweg 7 te Beetsterzwaag en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  9244CJOpsterlandBeetsterzwaagVerspreide huizen Beetsterzwaag
  Hielkema Connect B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Hielkema Connect B.V. is gevestigd op Riperwei 12 te Tijnje en is actief in de branche Financiële holdings.

  8406AJOpsterlandLangezwaagTijnje
  RPO B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap RPO B.V. is gevestigd op Hege Kamp 45 te Ureterp en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  9247GXOpsterlandUreterpUreterp
  Reitsma Holding B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Reitsma Holding B.V. is gevestigd op Hege Kamp 45 te Ureterp en is actief in de branche Financiële holdings.

  9247GXOpsterlandUreterpUreterp
  Foodcounseling
  november 2017

  De onderneming Foodcounseling is gevestigd op Bommegaerde 110 te Beetsterzwaag en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

  9244ALOpsterlandBeetsterzwaagBeetsterzwaag
  Cel48
  november 2017

  De onderneming Cel48 is gevestigd op Hoofdstraat 48 te Beetsterzwaag en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige artikelen n.e.g..

  9244CNOpsterlandBeetsterzwaagBeetsterzwaag
  Frysl?n Wille
  november 2017

  De onderneming Frysl?n Wille is gevestigd op Folkertslan 24 te Beetsterzwaag en is actief in de branche Verhuur van sport- en recreatieartikelen.

  9244ECOpsterlandBeetsterzwaagBeetsterzwaag

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Opsterland

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk