Bedrijven in Overwhere-Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Overwhere-Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Overwhere-Noord.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Elon Taxi
Opgericht in November 2022

De onderneming Elon Taxi is gevestigd op Oostervenne 388 te Purmerend en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Caccia d'Amore
Opgericht in November 2022

De onderneming Caccia d'Amore is gevestigd op E. Doetshof 29 te Purmerend en is actief in de branche Vervaardiging van kant-en-klaarmaaltijden en snacks.

Ter voort Grondverzet
Opgericht in November 2022

De onderneming Ter voort Grondverzet is gevestigd op C. de Jongestraat 16 te Purmerend en is actief in de branche Grondverzet.

SHM Kourih
Opgericht in November 2022

De onderneming SHM Kourih is gevestigd op Oostervenne 330 te Purmerend en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Donderdag 10 november 2022

V-vibe
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming V-vibe is gevestigd op Oostervenne 360 te Purmerend en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

LD Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming LD Consultancy is gevestigd op Burg D Kooimanweg 82 te Purmerend en is actief in de branche Dienstverlening voor de winning van aardolie en aardgas.

Kalasj
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kalasj is gevestigd op Burg D Kooimanweg 70 te Purmerend en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Golden hands by Deniz
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Golden hands by Deniz is gevestigd op Ds Martin Luther Kingweg 70 te Purmerend en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Poubel Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Poubel Services is gevestigd op Fuuthof 14 te Purmerend en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Prior Nederland B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Prior Nederland B.V. is gevestigd op Burg D Kooimanweg 263 te Purmerend en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

te Paske Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming te Paske Services is gevestigd op E. Doetshof 16 te Purmerend en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

GoudHaantje SchilderWerken
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma GoudHaantje SchilderWerken is gevestigd op Westervenne 213A te Purmerend en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Medical CareService
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Medical CareService is gevestigd op Westervenne 344 te Purmerend en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Nederlof Multi Service
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Nederlof Multi Service is gevestigd op Oostervenne 395 te Purmerend en is actief in de branche Slopen van bouwwerken.

Leroy's service
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Leroy's service is gevestigd op A. Frederikshof 40 te Purmerend en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent