Bedrijven in Purmerend

Wil je weten welke bedrijven er in Purmerend zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Purmerend.

Filter Filter

Afgelopen uur

SEM by Society
Opgericht in April 2024

De onderneming SEM by Society is gevestigd op Kanaalkade 15B te Purmerend en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

MRY by Society
Opgericht in April 2024

De onderneming MRY by Society is gevestigd op Kanaalkade 15B te Purmerend en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

A&J steigers B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap A&J steigers B.V. is gevestigd op Kabajastraat 74 te Purmerend en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Ton's carservice
Opgericht in Januari 2016

De vennootschap onder firma Ton's carservice is gevestigd op Weberstraat 46 te Purmerend en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Thenu steigers B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Thenu steigers B.V. is gevestigd op Kabajastraat 74 te Purmerend en is actief in de branche Financiële holdings.

Luxury limo taxi service amsterdam
Opgericht in April 2024

De onderneming Luxury limo taxi service amsterdam is gevestigd op Mississippistraat 15 te Purmerend en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Waterland Bouw B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Waterland Bouw B.V. is gevestigd op Lissabonhaven 11 te Purmerend en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Fashion by Milox
Opgericht in Maart 1982

De vennootschap onder firma Fashion by Milox is gevestigd op Koestraat 1 te Purmerend en is actief in de branche Winkels in dameskleding.

Lumi?reSha
Opgericht in April 2024

De onderneming Lumi?reSha is gevestigd op Planetenpark 3 te Purmerend en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Sanne Kleefstra - (Wijk)verpleegkundig Verbeteraar
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Sanne Kleefstra - (Wijk)verpleegkundig Verbeteraar is gevestigd op Limbostraat 64 te Purmerend en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Clay By Lai
Opgericht in April 2024

De onderneming Clay By Lai is gevestigd op Waterlandlaan 48J te Purmerend en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

NJ steigers B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap NJ steigers B.V. is gevestigd op Kilstraat 13 te Purmerend en is actief in de branche Financiële holdings.

JMS Security Consulting B.V.
Opgericht in Juli 2019

De besloten vennootschap JMS Security Consulting B.V. is gevestigd op Jurgensstraat 13 te Purmerend en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Steigerbouw ZMK
Opgericht in April 2023

De onderneming Steigerbouw ZMK is gevestigd op Suze Groenewegstraat 72 te Purmerend en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

DMMG Dienstverlening
Opgericht in April 2024

De onderneming DMMG Dienstverlening is gevestigd op Westerstraat 88 te Purmerend en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement