Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Amerika

Wil je weten welke bedrijven er in Amerika zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Amerika.

In Amerika zoek ik een:

  Dinsdag 5 februari 2019

  Elvigar
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Elvigar is gevestigd op Milongastraat 21 te Purmerend en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Purmerend » Weidevenne » Amerika » 1448VV

  Woensdag 23 januari 2019

  Total Limpio
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Total Limpio is gevestigd op Lamastraat 28 te Purmerend en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

  Purmerend » Weidevenne » Amerika » 1448WH
  VMP Company
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming VMP Company is gevestigd op Trinidadstraat 15 te Purmerend en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Purmerend » Weidevenne » Amerika » 1448TE

  Maandag 24 december 2018

  My CandyDoré
  Opgericht in december 2018

  De onderneming My CandyDoré is gevestigd op Merenguestraat 9 te Purmerend en is actief in de branche Vervaardiging van chocolade en suikerwerk.

  Purmerend » Weidevenne » Amerika » 1448VS

  Zondag 9 december 2018

  Waterland Sanitair B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Waterland Sanitair B.V. is gevestigd op Amazonelaan 108 te Purmerend en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige doe-het-zelfartikelen.

  Purmerend » Weidevenne » Amerika » 1448XM
  Rachelle Services
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Rachelle Services is gevestigd op Hudsonstraat 5 te Purmerend en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Purmerend » Weidevenne » Amerika » 1448XD

  Maandag 5 november 2018

  markvonw
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming markvonw is gevestigd op Mambostraat 23 te Purmerend en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Purmerend » Weidevenne » Amerika » 1448VD

  Maandag 15 oktober 2018

  KOSA Vastgoed B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap KOSA Vastgoed B.V. is gevestigd op Rio Grandestraat 6 te Purmerend en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in vaste activa.

  Purmerend » Weidevenne » Amerika » 1448XK
  Grydlab
  Opgericht in oktober 2018

  De vennootschap onder firma Grydlab is gevestigd op Bisonstraat 53 te Purmerend en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Purmerend » Weidevenne » Amerika » 1448WP
  Mannat Hannoor
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Mannat Hannoor is gevestigd op Martiniquestraat 27 te Purmerend en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Purmerend » Weidevenne » Amerika » 1448TH
  Doorson@Home
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Doorson@Home is gevestigd op Mississippistraat 76 te Purmerend en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

  Purmerend » Weidevenne » Amerika » 1448XA
  Beat Bros
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Beat Bros is gevestigd op Mississippistraat 76 te Purmerend en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

  Purmerend » Weidevenne » Amerika » 1448XA
  Ztone International B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap Ztone International B.V. is gevestigd op Amazonelaan 89 te Purmerend en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Purmerend » Weidevenne » Amerika » 1448VC
  Micro Perfection
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Micro Perfection is gevestigd op Amazonelaan 52 te Purmerend en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Purmerend » Weidevenne » Amerika » 1448TN
  Wesley Trock
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Wesley Trock is gevestigd op Hudsonstraat 40 te Purmerend en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Purmerend » Weidevenne » Amerika » 1448XD
  StRoAm Uitzendorganisatie
  Opgericht in september 2018

  De onderneming StRoAm Uitzendorganisatie is gevestigd op Limbostraat 55 te Purmerend en is actief in de branche Payrolling (personeelsbeheer).

  Purmerend » Weidevenne » Amerika » 1448TP
  De Comfortvoet
  Opgericht in september 2018

  De onderneming De Comfortvoet is gevestigd op Yukonstraat 25 te Purmerend en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Purmerend » Weidevenne » Amerika » 1448XG
  Gas Licht Nederland B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap Gas Licht Nederland B.V. is gevestigd op Rumbastraat 15 te Purmerend en is actief in de branche Handel in elektriciteit en in gas via leidingen.

  Purmerend » Weidevenne » Amerika » 1448VL

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Amerika

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?