Bedrijven in Amerika

Wil je weten welke bedrijven er in Amerika zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Amerika.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

rjhspa
Opgericht in Maart 2024

De onderneming rjhspa is gevestigd op Sierra Madrestraat 9 te Purmerend en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Mighty Mind Coaching
Opgericht in April 2024

De onderneming Mighty Mind Coaching is gevestigd op Sierra Madrestraat 77 te Purmerend en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Luxury limo taxi service amsterdam
Opgericht in April 2024

De onderneming Luxury limo taxi service amsterdam is gevestigd op Mississippistraat 15 te Purmerend en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Sanne Kleefstra - (Wijk)verpleegkundig Verbeteraar
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Sanne Kleefstra - (Wijk)verpleegkundig Verbeteraar is gevestigd op Limbostraat 64 te Purmerend en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

AO Multidiensten
Opgericht in April 2024

De onderneming AO Multidiensten is gevestigd op Amazonelaan 6 te Purmerend en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

GOODNYGHT
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma GOODNYGHT is gevestigd op Falconstraat 4 te Purmerend en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

JoHair
Opgericht in April 2024

De onderneming JoHair is gevestigd op Mambostraat 48 te Purmerend en is actief in de branche Haarverzorging.

Dutchsafetycars
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Dutchsafetycars is gevestigd op Aztekenstraat 3 te Purmerend en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Van Den Ham Floors
Opgericht in April 2024

De onderneming Van Den Ham Floors is gevestigd op Siouxstraat 12 te Purmerend en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Mosey Capital B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Mosey Capital B.V. is gevestigd op Falconstraat 19 te Purmerend en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Estamar
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Estamar is gevestigd op Incastraat 71 te Purmerend en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Florin Pintilei Timmerbedrijf
Opgericht in September 2020

De onderneming Florin Pintilei Timmerbedrijf is gevestigd op Yellowstone 17 te Purmerend en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Tpyo
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma Tpyo is gevestigd op Barbadosstraat 50 te Purmerend en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Woensdag 10 april 2024

China Supreme M33
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma China Supreme M33 is gevestigd op Falconstraat 49 te Purmerend en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Blaak Interim Finance Solutions
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Blaak Interim Finance Solutions is gevestigd op Coloradostraat 31 te Purmerend en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement