Bedrijven in Amerika

Wil je weten welke bedrijven er in Amerika zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Amerika.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Verbindingsnetwerk Purmerend
Opgericht in Januari 2016

De vereniging Verbindingsnetwerk Purmerend is gevestigd op Rio Grandestraat 18 te Purmerend en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Hunze Invest B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Hunze Invest B.V. is gevestigd op Rio Grandestraat 6 te Purmerend en is actief in de branche Financiële holdings.

New Asian selected
Opgericht in April 2023

De onderneming New Asian selected is gevestigd op Bossa Novastraat 85 te Purmerend en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Dinsdag 23 mei 2023

Anne Adviseert Hypotheken
Opgericht in April 2023

De onderneming Anne Adviseert Hypotheken is gevestigd op Martiniquestraat 32 te Purmerend en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Donz Allround
Opgericht in April 2023

De onderneming Donz Allround is gevestigd op Saramaccastraat 18 te Purmerend en is actief in de branche Koeriers.

Goud Bos
Opgericht in April 2023

De onderneming Goud Bos is gevestigd op Yukonstraat 27 te Purmerend en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Munchies
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma Munchies is gevestigd op Rumbastraat 49 te Purmerend en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Vrijdag 21 april 2023

YanYan Lucky
Opgericht in April 2023

De onderneming YanYan Lucky is gevestigd op Bisonstraat 29 te Purmerend en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Anabella's Pet Store
Opgericht in April 2023

De onderneming Anabella's Pet Store is gevestigd op Amazonelaan 97 te Purmerend en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Polman Dienstverlening
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Polman Dienstverlening is gevestigd op Alligatorstraat 2 te Purmerend en is actief in de branche Eventcatering.

Maandag 3 april 2023

Ferdico B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Ferdico B.V. is gevestigd op Amazonelaan 37 te Purmerend en is actief in de branche Financiële holdings.

Jolanda Pranger Training en Coaching
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Jolanda Pranger Training en Coaching is gevestigd op Mississippistraat 104 te Purmerend en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Mayama Diensten
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Mayama Diensten is gevestigd op Amazonelaan 72 te Purmerend en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

On Two Wheels
Opgericht in Maart 2023

De onderneming On Two Wheels is gevestigd op Rio Grandestraat 3 te Purmerend en is actief in de branche Eventcatering.

Van Os Safe Events
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Van Os Safe Events is gevestigd op Amazonelaan 141 te Purmerend en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent