Bedrijven in Wijk 00

Wil je weten welke bedrijven er in Wijk 00 zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Wijk 00.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Hazeleger Next Gen B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Hazeleger Next Gen B.V. is gevestigd op De Hooge Hoek 10 te Renswoude en is actief in de branche Financiële holdings.

Thomassen B.V.
Opgericht in Februari 2019

De besloten vennootschap Thomassen B.V. is gevestigd op Molenstraat 1 te Renswoude en is actief in de branche Groothandel gespecialiseerd in overige bouwmaterialen.

MHT Beheer B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap MHT Beheer B.V. is gevestigd op Molenstraat 1 te Renswoude en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Green Foils Machinery B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Green Foils Machinery B.V. is gevestigd op Kooiweg 1 te Renswoude en is actief in de branche Vervaardiging van overige machines, apparaten en werktuigen voor specifieke doeleinden n.e.g..

Green Foils Beheer B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Green Foils Beheer B.V. is gevestigd op Kooiweg 1 te Renswoude en is actief in de branche Financiële holdings.

Green Foils B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Green Foils B.V. is gevestigd op Kooiweg 1 te Renswoude en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

BPO B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap BPO B.V. is gevestigd op Barneveldsestraat 44 te Renswoude en is actief in de branche Financiële holdings.

Bel Viso Face & Skincare
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Bel Viso Face & Skincare is gevestigd op Taets van Amerongenweg 30 te Renswoude en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Schooltuinen B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Schooltuinen B.V. is gevestigd op Kooiweg 1 te Renswoude en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Buytenryck Tuinontwerpers B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Buytenryck Tuinontwerpers B.V. is gevestigd op Kooiweg 1 te Renswoude en is actief in de branche Landschapsverzorging.

R.S. Burgers Producties
Opgericht in Januari 2023

De onderneming R.S. Burgers Producties is gevestigd op Watersnipweide 22 te Renswoude en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Linarte
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Linarte is gevestigd op Meidoornlaan 20 te Renswoude en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Shelpro
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Shelpro is gevestigd op Lindenhof 20 te Renswoude en is actief in de branche Groothandel gespecialiseerd in overige bouwmaterialen.

Klaproos Groen Beheer B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Klaproos Groen Beheer B.V. is gevestigd op Kooiweg 1 te Renswoude en is actief in de branche Financiële holdings.

Hardeman Bouw B.V.
Opgericht in Maart 2005

De besloten vennootschap Hardeman Bouw B.V. is gevestigd op Oude Holleweg 38a te Renswoude en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent