Bedrijven in Renswoude

Wil je weten welke bedrijven er in Renswoude zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Renswoude.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

NLR AGRI B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap NLR AGRI B.V. is gevestigd op Oude Holleweg 49 te Renswoude en is actief in de branche Financiële holdings.

Rebel Health Solution
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Rebel Health Solution is gevestigd op Platanenlaan 48 te Renswoude en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

H.S.Beautysalon
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma H.S.Beautysalon is gevestigd op Van Deylweg 10 te Renswoude en is actief in de branche Haarverzorging.

Dienstverlening van de Fliert
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Dienstverlening van de Fliert is gevestigd op Wittenoordseweg 6 te Renswoude en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

Cortenza
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma Cortenza is gevestigd op Oude Holleweg 8 te Renswoude en is actief in de branche Vervaardiging van overig timmerwerk voor de bouw (geen deuren, ramen en kozijnen).

Stichting Avond4Daagse Renswoude
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting Avond4Daagse Renswoude is gevestigd op Prunushof 12 te Renswoude en is actief in de branche Organiseren van sportevenementen.

Dinsdag 28 februari 2023

HGST Finance B.V.
Opgericht in Januari 2019

De besloten vennootschap HGST Finance B.V. is gevestigd op Kievitweide 30 te Renswoude en is actief in de branche Registeraccountants.

HGST Finance Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap HGST Finance Holding B.V. is gevestigd op Kievitweide 30 te Renswoude en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

HvN, Verbinder, sociaal pionier en projectmanagement
Opgericht in Februari 2023

De onderneming HvN, Verbinder, sociaal pionier en projectmanagement is gevestigd op Dorpsstraat 106 te Renswoude en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Dear Dahlia Selfcare
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Dear Dahlia Selfcare is gevestigd op De Kweek 2 te Renswoude en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Daan Vlastuin Dienstverlening
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Daan Vlastuin Dienstverlening is gevestigd op Kerkstraat 34 te Renswoude en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

H. Versteeg Beheer B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap H. Versteeg Beheer B.V. is gevestigd op Platanenlaan 16 te Renswoude en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Versteeg Installatie Groep B.V.
Opgericht in Mei 2021

De besloten vennootschap Versteeg Installatie Groep B.V. is gevestigd op Platanenlaan 16 te Renswoude en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Zus&Zus V.O.F.
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma Zus&Zus V.O.F. is gevestigd op Lindenhof 19 te Renswoude en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 14 februari 2023

KeK Marketing
Opgericht in Januari 2023

De onderneming KeK Marketing is gevestigd op Eikenlaan 8 te Renswoude en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent