Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Rijsoord

Wil je weten welke bedrijven er in Rijsoord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Rijsoord.

In Rijsoord zoek ik een:

  Donderdag 7 maart 2019

  Teleconsultants
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Teleconsultants is gevestigd op Rijksstraatweg 188 te Ridderkerk en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Ridderkerk » Rijsoord » Rijsoord » 2988BM

  Donderdag 28 februari 2019

  Psychologiepraktijk Rijsoord
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Psychologiepraktijk Rijsoord is gevestigd op Rijksstraatweg 135a te Ridderkerk en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  Ridderkerk » Rijsoord » Rijsoord » 2988BC
  De Digitale Oplosser
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming De Digitale Oplosser is gevestigd op Mauritshoek 80 te Ridderkerk en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Ridderkerk » Rijsoord » Rijsoord » 2988EC

  Woensdag 23 januari 2019

  Supermontage Holding B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap Supermontage Holding B.V. is gevestigd op Rijksstraatweg 352 te Ridderkerk en is actief in de branche Financiële holdings.

  Ridderkerk » Rijsoord » Rijsoord » 2988BR
  Karaïvanof onderhoud en renovatie
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Karaïvanof onderhoud en renovatie is gevestigd op 't Zwaantje 21 te Ridderkerk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Ridderkerk » Rijsoord » Rijsoord » 2988BW

  Zondag 9 december 2018

  Alemax B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Alemax B.V. is gevestigd op Waaldijk 121 te Ridderkerk en is actief in de branche Financiële holdings.

  Ridderkerk » Rijsoord » Rijsoord » 2988AW
  Intermentia Uitvaartverzorging
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Intermentia Uitvaartverzorging is gevestigd op J.C. de Backstraat 40 te Ridderkerk en is actief in de branche Uitvaartverzorging.

  Ridderkerk » Rijsoord » Rijsoord » 2988XJ
  Mates B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Mates B.V. is gevestigd op Waaldijk 135 te Ridderkerk en is actief in de branche Financiële holdings.

  Ridderkerk » Rijsoord » Rijsoord » 2988AW
  Hoveniersbedrijf R. Strohauer
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Hoveniersbedrijf R. Strohauer is gevestigd op Rijksstraatweg 42 te Ridderkerk en is actief in de branche Landschapsverzorging.

  Ridderkerk » Rijsoord » Rijsoord » 2988BJ

  Maandag 15 oktober 2018

  HB Verzuimadvies
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming HB Verzuimadvies is gevestigd op Waaldijk 185 te Ridderkerk en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Ridderkerk » Rijsoord » Rijsoord » 2988AW
  HJS Diensten
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming HJS Diensten is gevestigd op Pruimendijk 136 te Ridderkerk en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Ridderkerk » Rijsoord » Rijsoord » 2989AK
  EVE Story Creations
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming EVE Story Creations is gevestigd op Lagendijk 337 te Ridderkerk en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  Ridderkerk » Rijsoord » Rijsoord » 2988AB
  Sem Croft
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Sem Croft is gevestigd op Waalweg 2 te Ridderkerk en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Ridderkerk » Rijsoord » Rijsoord » 2988CH
  Noorlander Constructie Management
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Noorlander Constructie Management is gevestigd op Waaldijk 9 te Ridderkerk en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Ridderkerk » Rijsoord » Rijsoord » 2988AT

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Chainn Holding B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap Chainn Holding B.V. is gevestigd op Rijksstraatweg 267 te Ridderkerk en is actief in de branche Financiële holdings.

  Ridderkerk » Rijsoord » Rijsoord » 2988BG
  Chainn B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap Chainn B.V. is gevestigd op Rijksstraatweg 267 te Ridderkerk en is actief in de branche Groothandel in groenten en fruit.

  Ridderkerk » Rijsoord » Rijsoord » 2988BG
  VvB B.V.
  Opgericht in juli 2018

  De besloten vennootschap VvB B.V. is gevestigd op Rijksstraatweg 41 te Ridderkerk en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  Ridderkerk » Rijsoord » Rijsoord » 2988BA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Rijsoord

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?