Bedrijven in Ridderkerk

Wil je weten welke bedrijven er in Ridderkerk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ridderkerk.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Shop Fenris
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Shop Fenris is gevestigd op Kerkweg 126d te Ridderkerk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Federatie Verenigingen van Eigenaren Plan Oost Complex Vondellaan
Opgericht in Mei 1968

De vereniging Federatie Verenigingen van Eigenaren Plan Oost Complex Vondellaan is gevestigd op Van Lennepstraat 115 te Ridderkerk en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

ABB-ecommerce
Opgericht in Januari 2024

De onderneming ABB-ecommerce is gevestigd op Dahliastraat 8 te Ridderkerk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Ridder Automotive
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Ridder Automotive is gevestigd op Talmastraat 19 te Ridderkerk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Vereniging Hof van Waelsicht Beheer
Opgericht in Januari 2024

De vereniging Vereniging Hof van Waelsicht Beheer is gevestigd op Pruimendijk 168 te Ridderkerk en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

de oranje giraffe
Opgericht in Januari 2024

De onderneming de oranje giraffe is gevestigd op Dolfijnpark 10 te Ridderkerk en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

From Belly to Baby
Opgericht in September 2018

De onderneming From Belly to Baby is gevestigd op Willem Landrestraat 11 te Ridderkerk en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

La-Ni?a cadeau artikelen
Opgericht in December 2023

De onderneming La-Ni?a cadeau artikelen is gevestigd op Burg Kruijffstraat 27 te Ridderkerk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Bert Makelaardij & Taxaties B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Bert Makelaardij & Taxaties B.V. is gevestigd op Rietvink 27 te Ridderkerk en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Ron's loodgieters- en ontstoppingsservice
Opgericht in Januari 2010

De vennootschap onder firma Ron's loodgieters- en ontstoppingsservice is gevestigd op Transvaalstraat 12 te Ridderkerk en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

FORTUNA FRUTOS INTERNATIONAL HOLDING B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap FORTUNA FRUTOS INTERNATIONAL HOLDING B.V. is gevestigd op Peterselieweg 112 te Ridderkerk en is actief in de branche Groothandel in groenten en fruit.

Harroud Office Services
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Harroud Office Services is gevestigd op Willem Landrestraat 4 te Ridderkerk en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

SamenGroei Coaching & Mediation
Opgericht in Januari 2024

De onderneming SamenGroei Coaching & Mediation is gevestigd op Schaapherderweg 1b unitnummer te Ridderkerk en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Van de Graaf Properties
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Van de Graaf Properties is gevestigd op Dokhof 19 te Ridderkerk en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

GOOD REP
Opgericht in Januari 2024

De onderneming GOOD REP is gevestigd op Couperusstraat 43 te Ridderkerk en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent