Bedrijven in Rijssen-Holten

Wil je weten welke bedrijven er in Rijssen-Holten zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Rijssen-Holten.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Stichting Pleegzorgnetwerk Rijssen-Holten
Opgericht in Mei 2024

De stichting Stichting Pleegzorgnetwerk Rijssen-Holten is gevestigd op De Stroekeld 101 te RIJSSEN en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Koffiedroom
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Koffiedroom is gevestigd op Kalanderstraat 20D te RIJSSEN en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

Fysiotherapie Loes de Boer
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Fysiotherapie Loes de Boer is gevestigd op Wijnand Zeeuwstraat 26E te RIJSSEN en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

Yurii Dienstverlening
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Yurii Dienstverlening is gevestigd op Nieuwlandsweg 42 te RIJSSEN en is actief in de branche Overige afwerking van gebouwen.

T.M.B. Groep B.V.
Opgericht in April 2008

De besloten vennootschap T.M.B. Groep B.V. is gevestigd op Watersnip 14 te RIJSSEN.

Vadim Dienstverlening
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Vadim Dienstverlening is gevestigd op Nieuwlandsweg 42 te RIJSSEN en is actief in de branche Overige afwerking van gebouwen.

Artur Dienstverlening
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Artur Dienstverlening is gevestigd op Nieuwlandsweg 47 te RIJSSEN en is actief in de branche Overige afwerking van gebouwen.

TS-Techniek
Opgericht in Mei 2024

De onderneming TS-Techniek is gevestigd op Keizersweg 39 te HOLTEN en is actief in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel n.e.g..

Marell E-commerce
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Marell E-commerce is gevestigd op Tuinstraat 10A te RIJSSEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Services Huizen
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Services Huizen is gevestigd op Churchillstraat 46 te Holten en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Dinsdag 11 juni 2024

Inboxenergy Europe B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Inboxenergy Europe B.V. is gevestigd op Kryptonstraat 9 te RIJSSEN en is actief in de branche Vervaardiging van batterijen en accumulatoren.

Christa Baan
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Christa Baan is gevestigd op Veeneslagen 63 te RIJSSEN en is actief in de branche Colportage.

TB Trans B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap TB Trans B.V. is gevestigd op Noordenbergstraat 4 te Holten en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

EcomByMaurice
Opgericht in Mei 2024

De onderneming EcomByMaurice is gevestigd op Ligtenbergerdijk 20 te RIJSSEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Do2Improve
Opgericht in April 2024

De onderneming Do2Improve is gevestigd op Dorpsstraat 72 te Holten en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement