Bedrijven in Ministerbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Ministerbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ministerbuurt.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Tanzif B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Tanzif B.V. is gevestigd op P. Werthweynstraat 5 te Rijswijk en is actief in de branche Uitleenbureaus.

Olive Traiteur
Opgericht in December 2009

De vennootschap onder firma Olive Traiteur is gevestigd op Prinses Irenelaan 351 te Rijswijk en is actief in de branche Gespecialiseerde winkels in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

Breeze Boutique B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Breeze Boutique B.V. is gevestigd op Sir Winston Churchillln 370F101 te Rijswijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Sezer IT Consulting B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Sezer IT Consulting B.V. is gevestigd op Minister Lelylaan 46 te Rijswijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Sezer Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Sezer Holding B.V. is gevestigd op Minister Lelylaan 46 te Rijswijk en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Donderdag 10 november 2022

Mano de freelancer
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Mano de freelancer is gevestigd op C.T. Storklaan 20 te Rijswijk en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Breeze Boutique Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Breeze Boutique Holding B.V. is gevestigd op Sir Winston Churchillln 370F101 te Rijswijk en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

D.k.L Klusbedrijf
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming D.k.L Klusbedrijf is gevestigd op B.H. Heldtlaan 57 te Rijswijk en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

CAK Diensten
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming CAK Diensten is gevestigd op C.T. Storklaan 32 te Rijswijk en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

J&M Sneltransport
Opgericht in November 2020

De vennootschap onder firma J&M Sneltransport is gevestigd op Generaal Spoorlaan 533 te Rijswijk en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Jeevan Saathi
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jeevan Saathi is gevestigd op Prof. Meijerslaan 56 te Rijswijk en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

I.Sverbouw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming I.Sverbouw is gevestigd op Prinses Margrietsingel 114 te Rijswijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

O.Totklaarkluss
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming O.Totklaarkluss is gevestigd op Prinses Margrietsingel 114 te Rijswijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

SPH
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming SPH is gevestigd op Dr Wibautlaan 43 te Rijswijk en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Milouda Zorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Milouda Zorg is gevestigd op Min Van den Tempellaan 30 te Rijswijk en is actief in de branche Thuiszorg.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent