Bedrijven in Strijp

Wil je weten welke bedrijven er in Strijp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Strijp.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Kubi infra B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Kubi infra B.V. is gevestigd op Lange Dreef 173 te Rijswijk en is actief in de branche Leggen van rioleringen, buizen en pijpleidingen; aanleg van bronbemaling.

kinderergotherapie Zip-de Haan
Opgericht in November 2022

De onderneming kinderergotherapie Zip-de Haan is gevestigd op Schaapweg 10c te Rijswijk en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Jesto Food
Opgericht in November 2022

De onderneming Jesto Food is gevestigd op Siergaarde 15 te Rijswijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Kastenmaat.nl V.O.F.
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma Kastenmaat.nl V.O.F. is gevestigd op Warande 69 te Rijswijk en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Monek
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Monek is gevestigd op Strijplaan 557 te Rijswijk en is actief in de branche Pakken, sorteren e.d. in loon.

Shannon Freelance
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Shannon Freelance is gevestigd op Strijpwetering 19 te Rijswijk en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

GBH Inter B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap GBH Inter B.V. is gevestigd op Siergaarde 25 te Rijswijk en is actief in de branche Restaurants.

Different Training
Opgericht in November 2022

De onderneming Different Training is gevestigd op Warande 31 te Rijswijk en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Yuzdzhan Bouw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Yuzdzhan Bouw is gevestigd op Strijplaan 85 te Rijswijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Donderdag 10 november 2022

Home Deco Import B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Home Deco Import B.V. is gevestigd op Endezant 68 te Rijswijk en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

Life Sweet Life
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Life Sweet Life is gevestigd op Endezant 30 te Rijswijk en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

De Kaak Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap De Kaak Holding B.V. is gevestigd op Endezant 68 te Rijswijk en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

ARZA Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming ARZA Consultancy is gevestigd op Irisdreef 5 te Rijswijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Prinails
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Prinails is gevestigd op Strijplaan 106 te Rijswijk en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Wilma Stam coaching
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Wilma Stam coaching is gevestigd op Lange Dreef 190 te Rijswijk en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent