Bedrijven in Wijk 10

Wil je weten welke bedrijven er in Wijk 10 zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Wijk 10.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

F1 Drive
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma F1 Drive is gevestigd op Parelgraslaan 90 te Rijswijk en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Iris Design & Grafisch Ontwerp
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Iris Design & Grafisch Ontwerp is gevestigd op Parelgraslaan 55 te Rijswijk en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Dinsdag 11 juni 2024

Global Zorg B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Global Zorg B.V. is gevestigd op Spieringsweteringweg 88 te Rijswijk en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

NVS Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap NVS Holding B.V. is gevestigd op Spieringsweteringweg 88 te Rijswijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Essence B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Essence B.V. is gevestigd op Jaagpad 54 te Rijswijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Autoknap
Opgericht in April 2024

De onderneming Autoknap is gevestigd op Metelerkampstraat 211 te Rijswijk en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

Woensdag 24 april 2024

MarBat B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap MarBat B.V. is gevestigd op Boomgaard 62 te Rijswijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Pieter's Sales & Tax Services
Opgericht in April 2024

De onderneming Pieter's Sales & Tax Services is gevestigd op Jaagpad 174 te Rijswijk en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

StoriesByen
Opgericht in April 2024

De onderneming StoriesByen is gevestigd op Jasmijn 76 te Rijswijk en is actief in de branche Fotografie.

Minoa Analytics
Opgericht in April 2024

De onderneming Minoa Analytics is gevestigd op Jaagpad 5b te Rijswijk en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van de maatschappij- en geesteswetenschappen.

Luuk Driesse PT
Opgericht in April 2024

De onderneming Luuk Driesse PT is gevestigd op Wildbaan 16 te Rijswijk en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Ortholie Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Ortholie Holding B.V. is gevestigd op Middendorpweg 11 te Rijswijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Y.Y Marketing
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Y.Y Marketing is gevestigd op Mirabelle 77 te Rijswijk en is actief in de branche Callcenters.

KPW Hart
Opgericht in Maart 2024

De onderneming KPW Hart is gevestigd op Sionsweg 26a te Rijswijk en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Makaraci Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Makaraci Holding B.V. is gevestigd op Laan van 't Haantje 111 te Rijswijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement