Bedrijven in Sion

Wil je weten welke bedrijven er in Sion zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Sion.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Global Zorg B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Global Zorg B.V. is gevestigd op Spieringsweteringweg 88 te Rijswijk en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

NVS Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap NVS Holding B.V. is gevestigd op Spieringsweteringweg 88 te Rijswijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Autoknap
Opgericht in April 2024

De onderneming Autoknap is gevestigd op Metelerkampstraat 211 te Rijswijk en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

Woensdag 24 april 2024

MarBat B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap MarBat B.V. is gevestigd op Boomgaard 62 te Rijswijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

StoriesByen
Opgericht in April 2024

De onderneming StoriesByen is gevestigd op Jasmijn 76 te Rijswijk en is actief in de branche Fotografie.

Luuk Driesse PT
Opgericht in April 2024

De onderneming Luuk Driesse PT is gevestigd op Wildbaan 16 te Rijswijk en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Ortholie Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Ortholie Holding B.V. is gevestigd op Middendorpweg 11 te Rijswijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Y.Y Marketing
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Y.Y Marketing is gevestigd op Mirabelle 77 te Rijswijk en is actief in de branche Callcenters.

KPW Hart
Opgericht in Maart 2024

De onderneming KPW Hart is gevestigd op Sionsweg 26a te Rijswijk en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Woensdag 10 april 2024

PiHuGen Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap PiHuGen Holding B.V. is gevestigd op Mirabelle 5 te Rijswijk en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

NeuroGen B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap NeuroGen B.V. is gevestigd op Mirabelle 5 te Rijswijk en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Dijkxhoorn Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Dijkxhoorn Holding B.V. is gevestigd op Middendorpweg 5 te Rijswijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Michael van der Knaap Hypnotherapie
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Michael van der Knaap Hypnotherapie is gevestigd op Van der Venstraat 41 te Rijswijk en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Hoveniersbedrijf Spaans VOF
Opgericht in April 2012

De vennootschap onder firma Hoveniersbedrijf Spaans VOF is gevestigd op Sionsweg 10 te Rijswijk en is actief in de branche Landschapsverzorging.

TaalGroei
Opgericht in Februari 2024

De onderneming TaalGroei is gevestigd op Warmoestuin 32 te Rijswijk en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement