Bedrijven in Herten

Wil je weten welke bedrijven er in Herten zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Herten.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

LinkStudios
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming LinkStudios is gevestigd op Oude Roermondseweg 145 te Herten en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Biej Os Naeve
Opgericht in Augustus 2022

De vennootschap onder firma Biej Os Naeve is gevestigd op Hoofdstraat 1 te Herten en is actief in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen.

Juba Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Juba Holding B.V. is gevestigd op Koppelweide 3 te Herten en is actief in de branche Financiële holdings.

Juba Advies B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Juba Advies B.V. is gevestigd op Koppelweide 3 te Herten en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Tom Dohmen Vastgoed
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Tom Dohmen Vastgoed is gevestigd op Broekstraat 16 te Herten en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Mira de Winter
Opgericht in Augustus 2021

De onderneming Mira de Winter is gevestigd op Merumerkerkweg 1 te Herten en is actief in de branche Fotografie.

Maya threesixty
Opgericht in Augustus 2021

De onderneming Maya threesixty is gevestigd op Merumerkerkweg 1 te Herten en is actief in de branche Fotografie.

Lensen Hospitality Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Lensen Hospitality Services is gevestigd op Sicco Mansholtstraat 10 te Herten en is actief in de branche Eventcatering.

la bella nena
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming la bella nena is gevestigd op Tramweg 2 te Herten en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

X4 Project Management
Opgericht in September 2022

De onderneming X4 Project Management is gevestigd op Maasstraat 18 te Herten en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Sabinewenscoaching
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sabinewenscoaching is gevestigd op Stellingmolen 82 te Herten en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Vrijdag 7 oktober 2022

ESPE Projects B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap ESPE Projects B.V. is gevestigd op Bergstraat 33 te Herten en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

RJNA Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap RJNA Holding B.V. is gevestigd op Vestesingel 18 te Herten en is actief in de branche Financiële holdings.

ESPE Projects Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap ESPE Projects Holding B.V. is gevestigd op Bergstraat 33 te Herten en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 26 september 2022

BQrious Engineering
Opgericht in September 2022

De onderneming BQrious Engineering is gevestigd op Vestesingel 4 te Herten en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent