Bedrijven in Rosmalen-Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Rosmalen-Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Rosmalen-Noord.

Filter

Maandag 26 september 2022

Dennis Meulendijk
Opgericht in September 2022

De onderneming Dennis Meulendijk is gevestigd op Koningstraat 97 te ROSMALEN en is actief in de branche Eventcatering.

Tandartsenpraktijk Atlas 2 B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Tandartsenpraktijk Atlas 2 B.V. is gevestigd op Jagersbosstraat 12 te ROSMALEN en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Caretronic
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Caretronic is gevestigd op Burg Nieuwenhuijzenstr 5 te ROSMALEN en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

FSM Fiber
Opgericht in September 2022

De onderneming FSM Fiber is gevestigd op Cyclamenstraat 1 te ROSMALEN en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Nicholas Bunger Chiropractic
Opgericht in September 2022

De onderneming Nicholas Bunger Chiropractic is gevestigd op Augustinessenborch 46 te ROSMALEN en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Maandag 12 september 2022

SoHo diversiteitszorg
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming SoHo diversiteitszorg is gevestigd op Reigerborch 25 te ROSMALEN en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Megadive B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Megadive B.V. is gevestigd op Weidestraat 30 te ROSMALEN en is actief in de branche Financiële holdings.

Bogaart Ambulante Zorgdienstverlening
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Bogaart Ambulante Zorgdienstverlening is gevestigd op Tamboerstraat 11 te ROSMALEN en is actief in de branche Thuiszorg.

Cutrale Coaching
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Cutrale Coaching is gevestigd op Korte Nieuwstraat 4 te ROSMALEN en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Team Hulshof B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Team Hulshof B.V. is gevestigd op Meester Ceelensingel 1 te ROSMALEN en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

Bas Heijmans Hospitality
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Bas Heijmans Hospitality is gevestigd op Oosteinderweg 52 te ROSMALEN en is actief in de branche Eventcatering.

Woensdag 31 augustus 2022

D@ilyG@in B.V.
Opgericht in Februari 2002

De besloten vennootschap D@ilyG@in B.V. is gevestigd op Karmelietenborch 8 te ROSMALEN.

van Welij Mobilieteits Advies
Opgericht in Mei 2022

De onderneming van Welij Mobilieteits Advies is gevestigd op Jagersingel 37 te ROSMALEN en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

LotteAssist
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming LotteAssist is gevestigd op Dokter Hanegraaffstraat 1 te ROSMALEN en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

Femke van Liempt Natuurgeneeskunde
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Femke van Liempt Natuurgeneeskunde is gevestigd op Nieuwstraat 22A te ROSMALEN en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Meer nieuws in Rosmalen-Noord

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent