Bedrijven in 's-Hertogenbosch

Wil je weten welke bedrijven er in 's-Hertogenbosch zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in 's-Hertogenbosch.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

By Brandy's
Opgericht in November 2022

De onderneming By Brandy's is gevestigd op Schilddragerstraat 5 te ROSMALEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Freeman Chiropractic
Opgericht in November 2022

De onderneming Freeman Chiropractic is gevestigd op Hertog Hendriksingel 66 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Bellaraj Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bellaraj Consultancy is gevestigd op Berenklauw 44 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

RTM Global B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap RTM Global B.V. is gevestigd op Maria van Bourgondiesngl 7 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Financiële holdings.

Lunchuurtje
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Lunchuurtje is gevestigd op Zandzuigerstraat 12A 18 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Eventcatering.

Kim van de Pas
Opgericht in November 2022

De onderneming Kim van de Pas is gevestigd op Jekerstraat 7 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Thuiszorg.

Nerub Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Nerub Beheer B.V. is gevestigd op Hofmeesterstraat 22 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Voltalux V.O.F.
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Voltalux V.O.F. is gevestigd op Vlethof 14 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

NinaLuijben
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming NinaLuijben is gevestigd op Albert Verweijstraat 3 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Eventcatering.

Desmo Infra Support
Opgericht in November 2012

De onderneming Desmo Infra Support is gevestigd op Het Vlaggeschip 39 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Projectontwikkeling.

OPS Recruiment B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap OPS Recruiment B.V. is gevestigd op Siloweg 658 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Saif Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Saif Holding B.V. is gevestigd op Siloweg 658 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Zoetiger
Opgericht in November 2022

De onderneming Zoetiger is gevestigd op Overkwartier 19 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vereniging van Eigenaars Hoofdsplitsing Complex
Opgericht in September 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Hoofdsplitsing Complex "Podium" (Veld 1), gelegen aan of nabij de Coulissen te Amersfoort is gevestigd op Graafsebaan 65 te ROSMALEN en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Vereniging van Eigenaars Ondersplitsing A4 Stallingsgarage Complex
Opgericht in September 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Ondersplitsing A4 Stallingsgarage Complex "Podium" (Veld 1), gelegen aan of nabij de Coulissen te Amersfoor is gevestigd op Graafsebaan 65 te ROSMALEN en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent