Bedrijven in Warmenhuizen

Wil je weten welke bedrijven er in Warmenhuizen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Warmenhuizen.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Uw-Stroom B.V.
Opgericht in April 2019

De besloten vennootschap Uw-Stroom B.V. is gevestigd op Oudewal 27 te Warmenhuizen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Grid-ON B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Grid-ON B.V. is gevestigd op Oudewal 27 te Warmenhuizen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Van Dalen Coaching & Training
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Van Dalen Coaching & Training is gevestigd op Verlei 1 te Warmenhuizen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

R. Dekker Internationale Transporten
Opgericht in Mei 2024

De onderneming R. Dekker Internationale Transporten is gevestigd op Stationsstraat 61 te Warmenhuizen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Bing Administraties
Opgericht in April 2024

De onderneming Bing Administraties is gevestigd op Schelphoek Noord 50 te Warmenhuizen en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Dinsdag 11 juni 2024

Teach & learn by Nagdee
Opgericht in April 2024

De onderneming Teach & learn by Nagdee is gevestigd op Westfriesedijk 107 te Warmenhuizen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

demast dienstverlening
Opgericht in April 2024

De onderneming demast dienstverlening is gevestigd op Doorbraak 5 te Warmenhuizen en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Thuishavenzorg
Opgericht in April 2024

De onderneming Thuishavenzorg is gevestigd op Schierige Ven 8 te Warmenhuizen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

MaBo Dienstverlening
Opgericht in April 2024

De onderneming MaBo Dienstverlening is gevestigd op Heerlijkheid 32 te Warmenhuizen en is actief in de branche Stratenmaken.

Miranda Mosch
Opgericht in April 2024

De onderneming Miranda Mosch is gevestigd op 't Jaerlinger 14 te Warmenhuizen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

JLPK Horeca Groep
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma JLPK Horeca Groep is gevestigd op Schelphoek Zuid 69 te Warmenhuizen en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Stil Geluidadvies
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Stil Geluidadvies is gevestigd op Posthoorn 14 te Warmenhuizen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

DVDW HR advies
Opgericht in April 2024

De onderneming DVDW HR advies is gevestigd op Wieder 25 te Warmenhuizen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Woensdag 24 april 2024

't Bonte Erf B.V.
Opgericht in Juli 2015

De besloten vennootschap 't Bonte Erf B.V. is gevestigd op De Fuik 2 te Warmenhuizen en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

JPB Vastgoed B.V.
Opgericht in November 1994

De besloten vennootschap JPB Vastgoed B.V. is gevestigd op Dorpsstraat 4 te Warmenhuizen.

Meer nieuws in Warmenhuizen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement