Bedrijven in Schagen

Wil je weten welke bedrijven er in Schagen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schagen.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

't Bonte Erf B.V.
Opgericht in Juli 2015

De besloten vennootschap 't Bonte Erf B.V. is gevestigd op De Fuik 2 te Warmenhuizen en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

JPB Vastgoed B.V.
Opgericht in November 1994

De besloten vennootschap JPB Vastgoed B.V. is gevestigd op Dorpsstraat 4 te Warmenhuizen.

BolleNoord 't Zand B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap BolleNoord 't Zand B.V. is gevestigd op Groteweg 9 te 't Zand en is actief in de branche Behandeling van gewassen na de oogst.

Danenberg Agro B.V.
Opgericht in Januari 1984

De besloten vennootschap Danenberg Agro B.V. is gevestigd op Andries Dekkerweg 6 te WAARLAND en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Saleh.nl
Opgericht in April 2024

De onderneming Saleh.nl is gevestigd op Beukenlaan 3 te Schagen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Koenis Witgoed B.V.
Opgericht in November 1982

De besloten vennootschap Koenis Witgoed B.V. is gevestigd op Kalverdijk 61 te TUITJENHORN en is actief in de branche Reparatie van elektrische huishoudelijke apparaten.

Anna's Holding II B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Anna's Holding II B.V. is gevestigd op Ruigeweg 91 te SINT MAARTENSBRUG en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

De Zijper Holding II B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap De Zijper Holding II B.V. is gevestigd op Belkmerweg 62 te Sint Maartensvlotbrug en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

N&N Recreatie Holding II B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap N&N Recreatie Holding II B.V. is gevestigd op Belkmerweg 62 te Sint Maartensvlotbrug en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Pako ind. B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Pako ind. B.V. is gevestigd op Dorpsweg 26 te Callantsoog en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Kuijpers TD Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Kuijpers TD Holding B.V. is gevestigd op Nieuwboerweg 2a te WAARLAND en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Huisartsenpraktijk Reijmerink B.V.
Opgericht in November 2012

De besloten vennootschap Huisartsenpraktijk Reijmerink B.V. is gevestigd op Doorbraak 6 te Warmenhuizen en is actief in de branche huisartsen.

Kuijpers Technical Services B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Kuijpers Technical Services B.V. is gevestigd op Nieuwboerweg 2a te WAARLAND en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Nova Winstadvies B.V.
Opgericht in Oktober 2017

De besloten vennootschap Nova Winstadvies B.V. is gevestigd op De Dijken 5b te TUITJENHORN en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Campanula B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Campanula B.V. is gevestigd op Belkmerweg 62 te Sint Maartensvlotbrug en is actief in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement