Bedrijven in Schouwen-Duiveland

Wil je weten welke bedrijven er in Schouwen-Duiveland zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schouwen-Duiveland.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

N.T.L. Verkaart Beheer B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap N.T.L. Verkaart Beheer B.V. is gevestigd op Sint Domusstraat 112 te Zierikzee en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Stichting Administratiekantoor De Vosjes
Opgericht in Februari 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor De Vosjes is gevestigd op Kreeftstraat 73 te Zierikzee en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Recreatiebedrijf Boot
Opgericht in Juli 1998

De vennootschap onder firma Recreatiebedrijf Boot is gevestigd op Lokkershofweg 7 te Noordwelle en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

Break a rib
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma Break a rib is gevestigd op Visstraat 13 te Zierikzee en is actief in de branche Winkels met een algemeen assortiment non-food (geen warenhuizen).

Holding W. Meerdink B.V.
Opgericht in December 2007

De besloten vennootschap Holding W. Meerdink B.V. is gevestigd op Mantelmeeuwstraat 1 te Zierikzee.

I.G Loopbaanadvies en HR Advies
Opgericht in Maart 2024

De onderneming I.G Loopbaanadvies en HR Advies is gevestigd op Mr. Pieter Moggestraat 22 te Dreischor en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

MDZ Automotive
Opgericht in Maart 2024

De onderneming MDZ Automotive is gevestigd op Wilgenstraat 2f te Oosterland en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

A-Buying Apparel B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap A-Buying Apparel B.V. is gevestigd op Ruigendijkweg 1 te Zierikzee en is actief in de branche Winkels in bovenkleding en mode-artikelen (algemeen assortiment).

Verkaart Administratie & Advies B.V.
Opgericht in Januari 2014

De besloten vennootschap Verkaart Administratie & Advies B.V. is gevestigd op Sint Jacobstraat 6 te Zierikzee en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

RosCorp Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap RosCorp Holding B.V. is gevestigd op Rozenlaan 5 te BURGH-HAAMSTEDE en is actief in de branche Financiële holdings.

A-Online Platform B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap A-Online Platform B.V. is gevestigd op Ruigendijkweg 1 te Zierikzee en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Op wijnsafari
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Op wijnsafari is gevestigd op Poortkade 162 te Zierikzee en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

A-Shop 8 B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap A-Shop 8 B.V. is gevestigd op Ruigendijkweg 1 te Zierikzee en is actief in de branche Winkels in schoenen.

A-Buying B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap A-Buying B.V. is gevestigd op Ruigendijkweg 1 te Zierikzee en is actief in de branche Financiële holdings.

Imke Meijer
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Imke Meijer is gevestigd op Christinastraat 41 te BURGH-HAAMSTEDE en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement