Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Scharendijke

Wil je weten welke bedrijven er in Scharendijke zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Scharendijke.

In Scharendijke zoek ik een:

  Maandag 24 december 2018

  Gecertificeerde Mediators B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Gecertificeerde Mediators B.V. is gevestigd op Klaverstraat 46 te Scharendijke en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

  Schouwen-Duiveland » Scharendijke » Scharendijke » 4322CG
  Zeevent B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Zeevent B.V. is gevestigd op Strand Brouwersdam 2 te Scharendijke en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

  Schouwen-Duiveland » Scharendijke » Verspreide huizen Scharendijke » 4322NR

  Woensdag 4 april 2018

  C.J.A. & J.J. E. Koster
  Opgericht in maart 2018

  De vennootschap onder firma C.J.A. & J.J. E. Koster is gevestigd op Schendersweg 3 te Scharendijke en is actief in de branche Restaurants.

  Schouwen-Duiveland » Scharendijke » Verspreide huizen Scharendijke » 4322TD
  All Marine
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming All Marine is gevestigd op Baken 28a te Scharendijke en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van schepen.

  Schouwen-Duiveland » Scharendijke » Scharendijke » 4322AG

  Vrijdag 27 oktober 2017

  Stichting Zeeuws Projectkoor
  Opgericht in oktober 2017

  De stichting Stichting Zeeuws Projectkoor is gevestigd op Kabbelaarsbankstraat 16 te Scharendijke en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  Schouwen-Duiveland » Scharendijke » Scharendijke » 4322BH
  Stichting Orgelconcerten Brouwershaven
  Opgericht in oktober 2017

  De stichting Stichting Orgelconcerten Brouwershaven is gevestigd op Kabbelaarsbankstraat 16 te Scharendijke en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  Schouwen-Duiveland » Scharendijke » Scharendijke » 4322BH

  Dinsdag 28 maart 2017

  BB IT
  Opgericht in februari 2017

  De onderneming BB IT is gevestigd op Platteweg 18 te Scharendijke en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

  Schouwen-Duiveland » Scharendijke » Scharendijke » 4322BE
  Dentista de Caballos
  Opgericht in februari 2017

  De onderneming Dentista de Caballos is gevestigd op Kapelleweg 10 te Scharendijke en is actief in de branche Veterinaire dienstverlening.

  Schouwen-Duiveland » Scharendijke » Scharendijke » 4322NH

  Woensdag 14 september 2016

  Grasduynen
  Opgericht in augustus 2016

  De onderneming Grasduynen is gevestigd op Kapelleweg 8 te SCHARENDIJKE en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  Schouwen-Duiveland » Scharendijke » Scharendijke » 4322NH
  Ray Tuin & Onderhoud
  Opgericht in augustus 2016

  De onderneming Ray Tuin & Onderhoud is gevestigd op Ingridstraat 19 te SCHARENDIJKE en is actief in de branche Landschapsverzorging.

  Schouwen-Duiveland » Scharendijke » Scharendijke » 4322BR
  Bouwbedrijf Floresteijn
  Opgericht in juli 2016

  De onderneming Bouwbedrijf Floresteijn is gevestigd op Dijkstraat 1 te SCHARENDIJKE en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Schouwen-Duiveland » Scharendijke » Scharendijke » 4322AA
  Wessels services
  Opgericht in juli 2016

  De onderneming Wessels services is gevestigd op Kamillestraat 3 te SCHARENDIJKE en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

  Schouwen-Duiveland » Scharendijke » Scharendijke » 4322BX
  Sander Vaane Transport
  Opgericht in juni 2016

  De onderneming Sander Vaane Transport is gevestigd op Elkerzeeseweg 22 te SCHARENDIJKE en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Schouwen-Duiveland » Scharendijke » Scharendijke » 4322AJ
  Coen Deurloo
  Opgericht in juni 2016

  De onderneming Coen Deurloo is gevestigd op Kabbelaarsbankstraat 5 te SCHARENDIJKE en is actief in de branche Reproductie van opgenomen media.

  Schouwen-Duiveland » Scharendijke » Scharendijke » 4322BH

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?