Bedrijven in Sittard-Geleen

Wil je weten welke bedrijven er in Sittard-Geleen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Sittard-Geleen.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Palmen Zorg B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Palmen Zorg B.V. is gevestigd op Cortenbachstraat 4 te SITTARD en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Mary Meester
Opgericht in December 2022

De onderneming Mary Meester is gevestigd op Kaarsenmakerstraat 7 te Munstergeleen en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Oud of the Box Thuiszorg B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Oud of the Box Thuiszorg B.V. is gevestigd op Cortenbachstraat 4 te SITTARD en is actief in de branche Thuiszorg.

carla entertainment
Opgericht in November 2022

De onderneming carla entertainment is gevestigd op Rijksweg Centrum 21C te Geleen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Istanbul Markt
Opgericht in Juni 2014

De onderneming Istanbul Markt is gevestigd op Tunnelstraat 2A te Geleen en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

watch-bands
Opgericht in November 2022

De onderneming watch-bands is gevestigd op Kommelweg 8 te Papenhoven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

MFS Advisory
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming MFS Advisory is gevestigd op Robert Graaflandstraat 26 te SITTARD en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

KMNL bouwbedrijf
Opgericht in November 2022

De onderneming KMNL bouwbedrijf is gevestigd op Windraak 28D te WINDRAAK en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Nicole Bijlsma
Opgericht in November 2022

De onderneming Nicole Bijlsma is gevestigd op Burg. Arnoldtsstraat 34 te SITTARD en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Eva Food
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma Eva Food is gevestigd op Robert Graaflandstraat 26 te SITTARD en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Quan Coaching & Support
Opgericht in Februari 2019

De onderneming Quan Coaching & Support is gevestigd op Mgr. Canoystraat 16 te Sittard en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Siegha Support
Opgericht in November 2022

De onderneming Siegha Support is gevestigd op Everstraat 7 te Einighausen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Logopedie Maatwerk
Opgericht in November 2022

De onderneming Logopedie Maatwerk is gevestigd op Kromstraat 31 te Sittard en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Clownster Incorporation
Opgericht in November 2022

De onderneming Clownster Incorporation is gevestigd op Astronautstraat 15 te Geleen en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

P.C.W. Simons Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap P.C.W. Simons Holding B.V. is gevestigd op Heistraat 9 te SITTARD en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent