Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws over Sittard-Geleen

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Sittard-Geleen. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Sittard-Geleen op onderwerp:

  Twee arrestaties voor overval op cafetaria
  Dinsdag 12 december 2017 om 16:17

  Sittard - De politie heeft twee personen aangehouden, omdat zij verdacht worden van een overval op een cafetaria aan de Tudderenderweg. Bij de overval, die afgelopen vrijdagavond werd gepleegd, raakte niemand gewond.

  Sittard-GeleenOverhovenOverval
  Wapens, drugs, motoren en geld in beslag genomen bij actie Satudarah
  Donderdag 7 december 2017 om 15:10

  Geleen / Kerkrade - Bij de doorzoekingen in het pand aan de Borrekuilstraat in Geleen - waar OMG (Outlaw Motorcycle Gang) Satudarah haar clubavonden houdt - en verschillende woningen in Geleen en Kerkrade zijn woensdagavond- en donderdagnacht onder andere wapens, drugs, motoren en geld in beslag genomen.

  Sittard-GeleenGeleenLindenheuvelDrugs
  Vijf aanhoudingen bij actie OMG
  Woensdag 6 december 2017 om 23:31

  Geleen / Kerkrade - Bij de gezamenlijke actie van politie en Openbaar Ministerie, die woensdagavond in Geleen en Kerkrade van start ging, zijn tot nu toe vijf leden van OMG Satudarah, door een arrestatieteam aangehouden.

  Sittard-GeleenGeleenLindenheuvelDrugs
  Onderzoek in woningen en locatie clubavonden Satudarah
  Woensdag 6 december 2017 om 22:16

  Geleen - In het kader van een lopend onderzoek naar leden van een Outlaw Motorcycle Gangs (OMG) zijn het Openbaar Ministerie en de politie in Limburg in een gezamenlijke actie woensdagavond een onderzoek gestart in het pand waar OMG Satudarah haar clubavonden houdt. Het pand ligt aan de Borrekuilstraat in Geleen. Daarnaast zijn doorzoekingen gestart in vijf woningen in Limburg.

  Sittard-GeleenGeleenLindenheuvelDrugs
  Politie stelt onderzoek in naar woninginbraken
  Maandag 27 november 2017 om 14:13

  Sittard - De politie stelt een onderzoek in naar 13 woninginbraken die afgelopen weekend plaatsvonden in Sittard en Geleen.

  Sittard-GeleenOverhovenOverhovenInbraak
  Nog vijf personen vast voor hennepkwekerij in bedrijfspand
  Donderdag 23 november 2017 om 12:25

  Sittard - Donderdagochtend heeft de politie aanvankelijk in totaal acht personen aangehouden in verband met een hennepkwekerij in een bedrijfspand aan de Nusterweg. Daarbij werden leden van een arrestatieteam beschoten op het moment dat zij bij het pand waren. Inmiddels heeft de politie drie mensen in vrijheid gesteld.

  Sittard-GeleenOverhovenDrugs
  Politie schiet bij aanhouding verdachten
  Donderdag 23 november 2017 om 07:09

  Sittard - Een arrestatieteam van de politie heeft donderdagmorgen geschoten nadat er op de politie werd geschoten bij een actie in een pand aan de Nusterweg. Voor zover bekend raakte niemand gewond. De politie heeft diverse personen aangehouden.

  Sittard-GeleenOverhovenDrugs
  Verdachte aangehouden voor cybercrime
  Maandag 20 november 2017 om 12:26

  Sittard - Vanmorgen heeft de politie een 31-jarige man uit Vaals aangehouden in verband met cybercrime.

  Sittard-GeleenSittard
  Inbreker betrapt door 96-jarige bewoonster
  Donderdag 2 november 2017 om 09:50

  Born - In de Putstraat in Born heeft de 96-jarige bewoonster van een appartement afgelopen nacht een inbreker betrapt.

  Sittard-GeleenHoltum-BornBornDiefstal
  Verdachte zware mishandeling aangehouden bij EHBO-post
  Woensdag 18 oktober 2017 om 10:00

  Sittard - De politie heeft afgelopen nacht bij de EHBO-post op het terrein van de Oktoberfeesten een 19-jarige man uit Stein aangehouden voor zware mishandeling. De man werd herkend door vrienden van het slachtoffer, een 17-jarig meisje uit Stein.

  Sittard-GeleenSittardMishandeling
  Politieauto botst tegen personenauto, 1 licht gewonde
  Zondag 15 oktober 2017 om 16:41

  Sittard - Op hoek van de Vouerweg – Rijksweg Noord is vanmiddag rond 16.00 uur een politieauto op een personenauto gereden. Daarbij is een van de inzittenden van de personenauto licht gewond geraakt. Hij is naar het ziekenhuis gebracht ter controle.

  Sittard-GeleenOverhovenOverhoven
  Dodelijk slachtoffer bij verkeersongeval
  Vrijdag 6 oktober 2017 om 17:05

  Sittard - Bij een verkeersongeval op de Doctor Nolenslaan/Gasthuisgraaf in Sittard is vrijdagmiddag een vrouw om het leven gekomen.

  Sittard-GeleenOverhovenIndustrieterrein Noord(Verkeers)ongeval
  Politie lost waarschuwingsschot
  Dinsdag 3 oktober 2017 om 16:24

  Sittard - De politie heeft dinsdagmiddag een waarschuwingsschot gelost ter aanhouding van een vluchtende verdachte. Dit gebeurde op de Dr. Nolenslaan.

  Sittard-GeleenSittardBedreiging
  Aanhouding verdachte dodelijk schietincident
  Donderdag 21 september 2017 om 17:34

  Geleen - De politie heeft vandaag een man aangehouden die ervan wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij een schietincident in Geleen. Daarbij kwam dit jaar op 15 april een 26-jarige man om het leven.

  Sittard-GeleenGeleenSchietincident
  Aanstaande verhuizing van de politie in de Westelijke Mijnstreek
  Woensdag 13 september 2017 om 16:53

  Sittard-Geleen - Het politiebureau in Geleen en ook in Stein sluiten binnenkort haar deuren voor het publiek. Burgers kunnen in de nabije toekomst terecht bij een nieuw klein steunpunt in zowel Geleen als in Stein. Tot de opening blijven de huidige locaties geopend voor burgers.

  Sittard-Geleen
  Opnieuw lid OMG ‘Satudarah’ aangehouden
  Dinsdag 5 september 2017 om 16:34

  Geleen - De politie heeft dinsdag een man aangehouden op verdenking van afpersing en zware mishandeling van een vrouw uit Geleen

  Sittard-GeleenGeleenDrugs
  Lid OMG ‘Satudarah’ aangehouden
  Woensdag 30 augustus 2017 om 09:29

  Geleen - De politie heeft woensdagochtend een man van 31 jaar uit Geleen aangehouden op verdenking van afpersing en zware mishandeling. De verdachte, lid van OMG ‘Satudarah’ chapter Geleen, mishandelde in 2015 een vrouw. Zij woonde toen in Geleen en liep in haar woning zware verwondingen op.

  Sittard-GeleenGeleenDrugs
  Lid OMG ‘Satudarah’ aangehouden
  Woensdag 30 augustus 2017 om 09:29

  Geleen - De politie heeft woensdagochtend een man van 31 jaar uit Geleen aangehouden op verdenking van afpersing en zware mishandeling. De verdachte, lid van OMG ‘Satudarah’ chapter Geleen, mishandelde in 2015 een vrouw. Zij woonde toen in Geleen en liep in haar woning zware verwondingen op.

  Sittard-GeleenGeleenDrugs
  Politie vindt amfetamine, wapens en vuurwerk
  Woensdag 9 augustus 2017 om 15:59

  Sittard / Beek - De politie heeft dinsdag tijdens een actiedag drugs, wapens en vuurwerk in beslag genomen bij doorzoekingen in woningen aan de Tudderenderweg in Sittard en de Veldekelaan in Beek. In totaal zijn vijf personen aangehouden. Beide zaken hebben geen relatie met elkaar, maar zijn dinsdag tijdens de actiedag opgepakt door de politie.

  Sittard-GeleenOverhovenDrugs
  Twee hennepplantages in woningen opgedoekt
  Woensdag 2 augustus 2017 om 21:38

  Geleen - Tijdens een controle op hennep in woningen heeft de politie Westelijke Mijnstreek woensdag op twee adressen in Geleen een hennepplantage aangetroffen. Er zijn drie aanhoudingen verricht en alle hennep en apparatuur is in beslag genomen.

  Sittard-GeleenGeleenGeleen-CentrumDrugs

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Sittard-Geleen

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk