Bedrijven in Soest Midden

Wil je weten welke bedrijven er in Soest Midden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Soest Midden.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Vereniging van Eigenaars 't Pontje
Opgericht in Maart 2024

De vereniging Vereniging van Eigenaars 't Pontje is gevestigd op Kerkstraat 87 te Soest en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Ellis Koers
Opgericht in April 2024

De onderneming Ellis Koers is gevestigd op Kerkstraat 87F te Soest en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Ferde Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Ferde Holding B.V. is gevestigd op Kerkpad ZZ 72 te Soest en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Ferde Consulting B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Ferde Consulting B.V. is gevestigd op Kerkpad ZZ 72 te Soest en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

WLS Care
Opgericht in April 2024

De onderneming WLS Care is gevestigd op Kerkstraat 68 te Soest en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Woensdag 24 april 2024

JeannetteVisser
Opgericht in April 2024

De onderneming JeannetteVisser is gevestigd op Kerkstraat 81A te Soest en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Stichting Mixed Up Music
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting Mixed Up Music is gevestigd op Kerkstraat 42 te Soest en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

Carebypuck
Opgericht in April 2024

De onderneming Carebypuck is gevestigd op Steenhoffstraat 20 te Soest en is actief in de branche Thuiszorg.

Vereniging van Eigenaren Dorresteinweg 70 te Soest (units 21 - 30)
Opgericht in April 2024

De vereniging Vereniging van Eigenaren Dorresteinweg 70 te Soest (units 21 - 30) is gevestigd op Kerkstraat 9 te Soest en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Klushulp Soest
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Klushulp Soest is gevestigd op Middelwijkstraat 63 te Soest en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Woensdag 10 april 2024

Natural Care for Body and Mind B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Natural Care for Body and Mind B.V. is gevestigd op Lange Brinkweg 11A te Soest en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

ARHE Vastgoed B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap ARHE Vastgoed B.V. is gevestigd op Kerkpad ZZ 43 te Soest en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in vaste activa.

Majoor Makelaars Hilversum B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Majoor Makelaars Hilversum B.V. is gevestigd op Kerkstraat 83A te Soest en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Behavioural Experts
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Behavioural Experts is gevestigd op Kerkpad ZZ 130 te Soest en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Maandag 18 maart 2024

MinkinMotion
Opgericht in Februari 2024

De onderneming MinkinMotion is gevestigd op Olijkeweg 21 te Soest en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement