Bedrijven in Soest

Wil je weten welke bedrijven er in Soest zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Soest.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Immink Holding B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Immink Holding B.V. is gevestigd op Schrikslaan 52 te Soest en is actief in de branche Financiële holdings.

Lustig Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Lustig Holding B.V. is gevestigd op Birkstraat 149 te Soest en is actief in de branche Financiële holdings.

LS wonen
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma LS wonen is gevestigd op Smitsweg 123 te Soest en is actief in de branche Winkels in artikelen voor woninginrichting algemeen assortiment.

TripleCare
Opgericht in Maart 2023

De onderneming TripleCare is gevestigd op Hofstedering 59 te Soest en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Whiscovery whiskey proeverijen
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Whiscovery whiskey proeverijen is gevestigd op van Weedestraat 169 te Soest en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

K.C. Noordermeer
Opgericht in Maart 2023

De onderneming K.C. Noordermeer is gevestigd op Dokter de Voslaan 8 te Soest en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Green Witch Kata's Kitchen
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Green Witch Kata's Kitchen is gevestigd op Bleekveld 9 te Soest en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Klusbedrijf N. Kok
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Klusbedrijf N. Kok is gevestigd op Disselboom 4 te Soest en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dirigere Advies en Interim
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Dirigere Advies en Interim is gevestigd op Antonie v Leeuwenhoekln 15 te Soesterberg en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

VEHU B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap VEHU B.V. is gevestigd op Amersfoortsestraat 143 te Soesterberg en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Security 90
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Security 90 is gevestigd op Di Lassostraat 101 te Soest en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

DS sierstraatwerken
Opgericht in Januari 2023

De onderneming DS sierstraatwerken is gevestigd op den Blieklaan 30 te Soest en is actief in de branche Stratenmaken.

O.K. Data Insights
Opgericht in Februari 2023

De onderneming O.K. Data Insights is gevestigd op Choristenpad 28 te Soest en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Adventure Agency
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Adventure Agency is gevestigd op Driftje 4 te Soest en is actief in de branche Reclamebureaus.

FAAA Care
Opgericht in Maart 2023

De onderneming FAAA Care is gevestigd op Plesmanstraat 116 te Soesterberg en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent