Bedrijven in Stichtse Vecht

Wil je weten welke bedrijven er in Stichtse Vecht zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Stichtse Vecht.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Salus Fysiocare B.V.
Opgericht in Maart 2022

De besloten vennootschap Salus Fysiocare B.V. is gevestigd op Fetha 3 te Vreeland en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

Voizio
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Voizio is gevestigd op van Speykstraat 11 te Maarssen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Testeal
Opgericht in April 2024

De onderneming Testeal is gevestigd op Zwanenkamp 1243 te MAARSSEN en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Prikken Finance B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Prikken Finance B.V. is gevestigd op Waterlelie 14 te Kockengen en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

JJ Cleaning 030 Services B.V.
Opgericht in Januari 2020

De besloten vennootschap JJ Cleaning 030 Services B.V. is gevestigd op Industrieweg 42 te MAARSSEN en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

JJ Facility 030 Services B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap JJ Facility 030 Services B.V. is gevestigd op Industrieweg 42 te MAARSSEN en is actief in de branche Facility management.

InCircle B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap InCircle B.V. is gevestigd op Amerlandseweg 5 te Breukelen.

Circler B.V.
Opgericht in December 2016

De besloten vennootschap Circler B.V. is gevestigd op Amerlandseweg 5 te Breukelen.

CimT Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap CimT Holding B.V. is gevestigd op Maartenplein 31 te Vreeland en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Doornhoeck Beheer B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Doornhoeck Beheer B.V. is gevestigd op Pauwenkamp 241 te MAARSSEN en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

MrsPossible B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap MrsPossible B.V. is gevestigd op Kortelaan 18 te Maarssen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

OZ Houdster B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap OZ Houdster B.V. is gevestigd op Straatweg 90 te Breukelen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Anthony Pannenspecialist B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Anthony Pannenspecialist B.V. is gevestigd op Spechtenkamp 142 te MAARSSEN en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Marcel de Greef Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Marcel de Greef Beheer B.V. is gevestigd op Zebraspoor 646 te MAARSSEN en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Avitholi beheer B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Avitholi beheer B.V. is gevestigd op De Kwekerij 13 te Maarssen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement